sayaç panosunu değiştirme

Katılım
27 Ara 2006
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
39
selam arkadaşlar. ben yeni ustalık belgemi alıp dükkanımı yeni açtım.
ve elektirik teknisyenleri odasına kaydımı yaptırdım.
sizlere sorum şu,müstakil tek katlı eski bir evin tedaş branşman kablosunu değiştirip
sayacı dışarıya almak istiyoruz.< bunu tedaş istemiş>
işin teknik kısmını biliyorum. fakat tedaşla olan purosüdür nasıl yapacağımı
bilmiyorum sayaç eski analok ve sayaç mühürlü bana yardımcı olacak ustalarımdan
yardım bekliyorum. hepinize teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Selam alİ ben tedaŞ da sayaÇ servİsİnde ÇaliŞiyorum eĞer tedaŞ ekİbİ bunu İstemİŞse mÜŞterİye muhakkak islahat raporu birakmiŞtir yanİ mÜŞterİye bellİ bİr gÜn vererek gereklİ dÜzenlemeyİ bu sÜre zarfinda yapmasi İÇİn İmzali bİr tutanaktir. bu evraki mÜŞterİden al ve baĞli bulunduĞun tedaŞ İŞletmesİne gİt onlar yapman gerekenİ sana sÖyleyeceklerdİr.zaten teknİk kismini bİlİyorsun onun diŞinda islahati yapacaĞina daİr hazir formlar vardir onlardan bİr form yazarsin baŞka bİr Şey gerekeceĞİnİ zannetmİyorum.ÇaliŞtiĞim İŞletmede bİzİm uyguladiĞimiz yol ŞÖyle .gerek mÜŞterİ gerekse bİz pano tadİlati İsterİz. mÜŞterİ İstemİŞ İse bİr dİlekÇe İsterİz tadİlat yaptiracaĞina daİr ve bÜtÜn bİlgİlerİnİ aliriz gİdİp mÜhÜrlerİnİ sÖkerİz 15 gÜn sÜre verİrİz zaten İŞİ bİterse haber verİr ve bİz gİder kontrolÜnÜ yapariz mÜhÜrlerİz.15 gÜnde bİtmez İse elektrİk keserİz yaptirdiktan sonra aÇariz.bİz İstemİŞ İsek islahat raporu verİrİz koyacaĞi panoya en uygun yerİ bİz gÖsterİrİz 15 gÜn sÜre verİrİz .yİne ayni Şekİlde kontrol eder ve mÜhÜrlerİz.
 
abonenin bağlı olduğu Tedaş işletmesinin ilgili bölümüne abonenin abone numarasını ve sayacın en son endeksini götürün.işiniz büyük bir ihtimalle çözülür .kolay gelsin.
 
TEDAŞ'a ev sahibi (abone) dilekçesini yazdıktan sonra açma kesme parasını yatıracak. Yaklaşık(35 ytl) standart ücret.
Ondan sonra mühürleri sökülüpişlemleri yapacaksınız.
Çalışman bitince eğer sayacı yenilediysen yeni sayaç numarasını da TEDAŞ'a bildireceksin......
Kolay gelsin
 
arkaaaşlar bu iline göre değişiyor güney doğudaysanız sayaç takmanıza gerek yok bir köyde zaten 3 abone para öder diğerleri kanca takma yöntemi kullanır kuzey doğudaysanız işlerinizi yapar gider dilekçe verirsiniz ama batıdaysanız yukarda arkadaşlar yazmış tekrara hacet yok
 
arkadaşım 35 ytl anlayamadım neyin arası bu bu parayı tedaşneye göre alıyor açıklarsanız sevinirim
 
tadilatı tedaş istemişse nye üçret talep etsinki keni yararına vede açma kesme üçreti 35 ytl değilki.
 
Selam arkadaşlar...
Benim dükkanım var bunu iki ye bölüp iki haneli yapmak istiyorum bunun için suan Birtane sayaç var dükkanda Birtanem daha eklemek istiyoruz doğal olarak ne yapmam gerek elektirik bilgim var tedaş a başvurup yeni abonelik mi almam gerek yeni abon melike nasıl alınıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst