S71200 Factory reset

acemipicci

Üye
Katılım
21 Tem 2008
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
39
Selamlar arkadaşlar, Elimde s7 1215 dc dc dc bir adet plc var. Bir panodan demonte ettim. İçinde program var ve fabrika ayarlarına resetleyip kullanmak istiyorum fakat stop moda geçirmek için de password istiyor. Program önemli değil silinsede olur ben bu PLC yi fabrika ayarlarına döndürüp kullanabilir miyim? Forumlarda okudum siemens mmc 24mb kart var yazılmış, bu kartla belli işlemler sonucu resetleneceği yazıyor. Fakat anlamadım bu kartın içinde reset işlemini yapmak için bir program mı var yada bu kart herhangi bir kart mı? Son olarak başka yolu var mı password lü bir PLC yi fabrika ayarlarına döndürmenin. Herkese selamlar.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Maalesef Siemens MMC kartan başka çözüm yok.
Sıradan bir kart değil. Siemens'e özel bir formatı var... O yüzden eğer alırsanız kesinlikle biçimlendirmeyin.
Karta para vermek istemiyorsanız. Siemens teknik destekten yada Siemens çözüm ortaklarından rica edin PLC yi gönderin sıfırlayıp geri gönderirler.
 
Çok teşekkürler cevap için bugün yaklaşık 500 deneme sonrası 1200 ü denedim ve password ü şansa buldum 1200 müş :) fakat şimdide PLC run moda geçmiyor bu daha kabul edilebilir bir problem sanırım daha nedenine bakamadım ama çok bariz bir sebebi varsa factory reset sonrası run moda geçmemesinin paylaşırsanız çok sevinirim...
 
Resetten sonra yeni bir program yükledinizmi... Eğer öyle değilse içinde program olmadan Nasıl Run olacak...?
Program yükledinizse yükleme biterken sorar zaten bir Tik işareti koymanız gerekir.
 
Teşekkürler şimdi hersey yolunda gibi görünüyor. Program yazdım yükledim derledim çalışıyor. Destek için teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,329
Kullanıcılar
449,857
Son üye
Bluent

Yeni konular

Geri
Üst