S7 300 de Dozajlama ile karışım elde etme

Katılım
3 Mar 2010
Mesajlar
125
Puanları
1
Yaş
41
merhabalar bir tartım üniteli dozajlama yaparak karışım elde eden sistem mevcut..bu sistemeden 4 adet mamul aynı tartım ünitesine sırası ile doluyor.bu üniteye sırası ile set edilen değerler kadar mamul boşaltılıyor ve daha sonra karıştırıcıya boşaltılıyor.bu ünitede yapamam gereken işlemler nelerdir s 300 plc ile tartım işlemi yapmanın püf noktaları ve algoritmalar nelerdir..elimde load cell ve load cell den 4- 20 ma dönüştürücü mevcut.sistem s7 300 dür.bu işin ustaları bizi aydınlatırlarsa sevinirim tşk..
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
kolay fakat bir o kadarda zor bir sistem aslında. Sistemde bulunan loadceller ve dönüştürücü haricinde karıştırıcı ünitelerde neler mevcut onlarında kontrol edilmesi gerekmektedir.bir blok diyagramını paylaşırsanız.daha iyi anlaşırız.
 
gezer hocam netbooktan yazıyorum blok şema çizecek imkana sahip değilim şuan mevcut anlatımlardan yolca cıkarak bir şeyler yaza bilirseniz sevnirim şistemim beton santraline benzer zaten hata aynı deyilcek sadece tuğla yapıyor..boton santrali programı örnegi ve ya dosyaları olan arkadaşlar bana ulaştırılarsa sevinirim..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst