sıfırlama ve priz tesisatları ile alakalı birkaç sorum var

özel linye harici prizler projede 300w alınıyor bildiğim kadarıyla. yükleme cetvellerinde 3 priz hçyani 900w lık linyede gördüm buda 10a den düşük bir akıma denk geliyor bu yanlış bir uygulama mı oldu illa 2200watt ı geçmesi mi gerekiyor prpjelerde hazırlanırken mantığı nedir
Soruda kastedilen prizden kaç amper çekildiği değil, kullanılan prizin anma akımı değeridir, yani bu priz 10a de kullanilabilir vs., Zaten prizi açın içinde yazar 16a vs. diye, siz isterseniz bu prize 3a çeken cihaz baglayin ama bu prizin üretim anma değerini değiştirmez.

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using KontrolKalemi Forumu mobile app
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
tamamdır şimdi anladım. underground, cctv16 çok teşekkürler yorumlarınız için
 
Sanırım iş güvenliği uzmanlığına hazırlanıyorsunuz bu testleri çözerek , sadece mevcut konular üzerinden çıkmış soruları çözerek hiç bir mevzuya derinlemesine hakim olamazsınız , memleketteki hiç bir mevzuya derinlemesine hakim olmayan ama her konuda yüzeylemesine bilgi sahibi olan bir sürü iş güvenliği uzmanından biri olursunuz .

Merhaba

İş güvenlik uzmanı hanği meslek ile ilğili ise o mesleğin iş güvenlik uzmanı olmalıdır .
Türkiye nin gerçeği mühendisden kasap oluyorsa . Normaldır .

İş güvenlik uzmanı büyük firmaya girmişde ( kendi firmanın iş güvenlik uzmanı )
Zaten , bu firma örneğin firma elektrki işi ise A ( çok tehlikeli ) sınıfıdır , iş güvenlik uzmanını elektrik yektisi olan birine iş verir .

İş güvenlik firmalarına işe girdikten sınıfına göre ve saatine göre firmalar verirler bu firmalar çeşitlidir . ( öğrenim gördüğün meslekle alakası olmayabilir )

Bu yüzden bir tiyo vereceğim .
Allah göstermesin , bir olay da kimse kimseyi tanımaz .
İş güvenlik uzmanı kurbandır !!!

Kolay Gelsin .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,306
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst