Sürücü aşırı akım veriyor

pekii, şunu sorayım. Baralardan gelecek kısa süreli kesıntıden etkılenmemek için, beslemeye (sürücü tarafına) 3- 5 kVAR kondansatör baglansa, bu kısa sürelı kaybı tolere edermi.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Akım alıcı fırçalar değişti şimdilik bu arıza görünmüyor takibinizde şimdilik verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim
Bu kondansatör bağlamayı deneyeceğim bizim elimizde bu tarzda 12 adet vinç var bu sadece bir tane vinçte sıkça görüldü ve bi iddia haline geldi verdiğiniz bilgi ile iddiamı kaybettin fakat benim için çok güzel bi tecrübe oldu:))
Abb acs800 serisinde giris fazlarindan biri gittiginde dahi motor surulebiliyor ancak uzun sureli degil bir sure sonra asiri akim korumasina yada faz hatasina dusuyor. Vinclerde akim alma baralarindaki deforme ve fircalarin deforme olmasi sonucu bu arizalar olusuyor ayrica, su pompa motorlarinda surucu giris fazlarindan birinde anlik olarak olusan faz kaybi surucuyu asiri akim hatasina dusuruyor. Motor yada surucunuzde ariza olabilme ihtimalini dusuk goruyorum akim alma fircalariniz yuzeye tam temas etmiyor olabilir fazlarin birinde ciddi derecede gerilim dusumu olusuyor olabilir

Peki abb acs 850 sürücülerinde yapar mı bu hatayı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Akım alıcı fırçalar değişti şimdilik bu arıza görünmüyor takibinizde şimdilik verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim
Sorun ile ilgili, geri dönüş yapıp bilgi verdiğiniz için bizde teşekkür ederiz. Yardımcı olunmaya çalışılan çoğu arkadaş, konunun takibini bırakmakda ve forumda bilgi akışını kesmektedir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,957
Mesajlar
913,907
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst