RF Alıcı Verici Kablosuz Haberleşme

Katılım
28 Ağu 2008
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar, ilgim ve bir ihtiyacım gereği kafamda bir çok proje mevcut ama bir çoğu için uzaktan haberleşme gerekiyor. Çeşitli sitelerden baktığımda RF Alıcı Verici Modül'e rastladım ve bir tane alıp denemek istiyorum. Sizin bu modülü almak için önereceğiniz site var mı ? Ve daha önemlisi burada 1 alıcı ve 1 verici birlikte satılıyor, peki ben 2 verici 1 alıcı yapabilir miyim ? Yani 2 farklı verici tek bir alıcıya etki eder mi ? Bununla ilgili örnek modüller var mı yoksa 2 ayrı modül alıp tek alıcı 2 verici mi kullanmalıyım ? Eğer öyleyse uzaktan rf vericisi olan herkes benim alıcıma sinyal gönderebilir mi ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
http://www.udea.com.tr sitesinden Türk mali olan birçok alici verici modelini bulabilirsin. 1 alıcıyi istediğiniz kadar vericiyle haberleştirebilirsin. Herkes senin alicinla haberleşemez çünkü büyük bir ihtimalle mikroişlemci kullanacaksin, gonderdigin sinyal kod çerçevesinde gideceği için gayet güvenli olacaktır.
 
Eşleştirme işlemini nasıl yapabilirim peki hocam ? Genelde 1 alıcı ve 1 verici birlikte satılıyor yalnızca. Ek olarak 1 verici alırsam eşleştirmem gerekecek. Bu arada ilginiz için çok teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst