Resimdeki ÜRÜN hakkıdna

redskymuscular

Katılımcı Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
1,333
Puanları
56
Resimdeki ürün hakkında bilgi verebilecek olan ?
 

Ekli dosyalar

  • 20150722_114327.jpg
    20150722_114327.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 108
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sensörler vasıtasıyla transistörlü yada röleli sisstem tetiklenerek çıkış alına bililen bir cihaz dır
 
beyler üzerindeki yazılara baksanıza bir:) evet bir röle var ama sanırım bu ir sinyal ilew çalışan bir kumanda. ne işe yaradığını kullanan bilir.
 
Fal bakar gibi oldu ;):)
ne bilim kardeş. üstünde yazanlardan anca bu kladarı çıkıyor ki kelimeleri okumak bir nevi fal bakmak gibidir.ki insanların kelimeleri söyleyiş tarzı önemlidir benim için zaten. yazılmış harfleri okumak insanın onları nasıol vurguladığını bilmeden okumak gibidir.
 
bir alıcı bir verici şeklinde IR sensörler ile kurulmuş bir bariyer sisteminin sensörlerinin çıkış sinyalini güçlendiren bir yükselteç. sensörler arasına bir engel ya da cisim girdiğinde röle ve transistör çıkışlarından sinyal alırsınız. üzerinde ki timer ile de hassasiyetini ayarlarsın. hemen açsın ve ya biraz geç açsın gibi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst