Razer Hammerhead, v2 olarak yenilendi.

Altunsu

Üye
Katılım
11 Nis 2016
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
38
Konum
Cehennem
Oyuncu ekipmanları ve oyun deneyimini zenginleştiren yazılımlarda dünya lideri olan Razer, dünya genelinde popülerliğini koruyan ürün ailesi Hammerhead’e gelen güncellemeleri duyurdu. İleri teknoloji ürünü CNC alüminyum gövdeli Hammerhead kulakiçi kulaklık seti ve kulaklıklar, yeni hoparlörler, in-line kontroller ve pasif ses yalıtımı ile güncellendi.

Yeni Razer Hammerhead Pro V2 kulaklık seti ve Razer Hammerhead V2 kulakiçi kulaklıklar ilk olarakRazerStore’da satışa çıkarken yeni ürünlerin dünya genelindeki diğer mağazalarda çıkış tarihi ise önümüzdeki ay olarak belirlenmiş.

Razer Hammerhead Pro V2 ve Razer Hammerhead V2, uçaklarda kullanılan kalitede alüminyumdan elde edilen CNC şaseye sahip. Her ne kadar mobil oyunculuğa yönelik olan bu kulaklıklar, gençler arasında "İnternet kafe kulaklığı" olarak bilinen tarzı sevmeyenler için de ideal bir konumda gibi. Ayıca ekstra geniş 10mm hoparlörlere sahip olan yeni nesil Hammerhead'lerde %20 daha iyi bir ses düzeyi sunabilecek.

İki adet versiyonu olan Hammerhead kulaklıklarda V2 adını alan nomral model ve Pro V2 arasında ses düzeyi konusunda hiçbir fark olmayacak. Pro modelinin farklılığı ise ham Android hem iOS ile uyumlu olan in-line mikrofon ve 3 butonlu kontrolcüye sahip olması.

Fiyatına gelecek olursak Hammerhead V2 50 Dolar / 60 Euro fiyat etiketine sahip iken Pro V2 modeli ise 70 Dolar / 80 Euro fiyat etiketine sahip olacak.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst