Rüzgar Türbinini Bitirdim.

Teklifiniz için saolun sayın ŞEF ben projeye yaparken tamamen kendim uğraşıp birşeyler öğrenmek pratiğimi geliştirmek istiyorum.BU projede step kullanayım seneye tezde de kendi alternatörümü yapıp üstüne birşeyler koymak istiyorum.Uygulamayı 2.dönem yapıcam saten bu dönem araştırılıp taslak sunulucak hocaya saolun varolun vermiş olduğunuz yararlı bilgiler için böyle bir konunun bu sitede bulunması benim için çok büyük nimet projeyi ilerletirken sürekli sorularıma maruz kalabilirsiniz yardım ederseniz çok mutlu edersiniz bizleri
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
çalışmalarınızdan gerçekten faydalanmak mümkün . bende bir türbin yapmak istiyorum kafaya koydum yaz tatilinde .)) size başarılar diliyorum sn. ŞEF'im :))
 
inverter şart
 
Şef bu dikey rüzgar trübününü nasıl yaptın. kullandığın malzeme ne ve nasıl yapılıyor bende onu merak ettim.
 
güzel paylaşımlar, birçok kişi bu sayede hem bilgi dağarcığı gelişecek hem de tüketim toplumundan üretim toplumu olmaya vesile olunacaktır. tebrikler.
 
sevgili şef; bu yaptığınız çalışmayı bitirme tezimde gerçekleştirsem bana ne kadara mal olur. şimdiden teşekkür ederim.
 
sevgili şef; bu yaptığınız çalışmayı bitirme tezimde gerçekleştirsem bana ne kadara mal olur. şimdiden teşekkür ederim.
Sayın zzzdanay.
Sadece 3-5 led yakıp, tezimi vereyim derseniz küçük bir dc. motorla yaparsanız 250-300 tl. civarı olur.
Ama yapmışken evimin çatısına koyarım, 40 ah.lik bir akü şarj edip, elektrik kesildiğinde lambaları yakarım derseniz 700-800 tl.yi bulur.
Şimdiye kadar 4 öğrenciye yardımcı oldum, hepsi de sunumlardan iyi not almışlar.
 
SD530186.jpgYeni yaptığım 24 v. 1000 w. flanş alternatör türbin çalışmamın büyük bölümünü bitirdim.
Bu türbinin bir özelliği aşırı rüzgarda kanatlara, şarj kontrol cihazına ve akülere zarar vermemesi için kanat kaçırma sistemi olması.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst