Rüzgar enerjisi ile elektrik üreten firmaların iletişim bilgilerini paylaşalım...

Katılım
2 Haz 2009
Mesajlar
32
Puanları
1
Rüzgar enerjisi ile elektrik üreten firmalara ait iletişim ve teknik bilgileri paylaşalım...
Elektrik enerjisinin iletiminde gercekten maliyeti yüksek olan yerlerde kullanılması aynı zamanda da sistemin amortisman etmesi , teşvik ve hibelerin desteklenmesi sayesinde yaygınlaşağını düşünüyorum bunun için elimizdeki bilgileri paylaşalım.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
konu cok güzel arkadaslar gercekten bilgisi olan lütfen paylassın
 
Northel Enerji arkadaslar bir tanesi forumda bir sayfada buldum rüzgar gülü yapıyorlar
 
O NORDEX OLMASIN KARDES :)
 
Nordex dunya capında uretım, dagıtım, montaj, servıce, commısıonıng, Bakım yapan bır fırma . Bende servıce departmanındayım
 
Northel de var ama sizin çalıştığınız firma daha büyük sanırım...Ortalama olarak 25 kw gücündeki bir tesisin maliyati ne olur biliyormusun?Paylaşırsan sevinirim
 
Merhaba Arkadaşlar,

IME Yenilenebilir Enerji Sistemler Olarak,

Değişik kapasitede rüzgar ve güneş enerji sistemlerinin projelendirilmesi, kurulumu ve satış sonrası hizmet desteğini vermekteyiz. Ürünlerimiz kendi imalatımız olmayıp, kendini ispatlamış markaların ithal ürünleridir. Konuyla ilgili detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
@umutdalgalı: 25kW lık bir sistem uygun konumlandırma ile günde yaklaşık 150kWh enerji üretebilme kapasitesine sahip olur ve takribi olarak 100 Bin Dolar civarı bir maliyete sahiptir. Verdiğim değerlerin ortalama olduğunu lütfen göz önünde bulundurun, kesin fiyat projelendirme sonrasında belirlenebilir ancak.
Saygılarımla,
İskender Kökey
 
Aksa Enerji Üretim A.Ş.
Kurulu Rüzgar Santralleri
Şamlı Res.114 MW
Karakurt Res.10,5 MW
Sebenoba Res. 30 MW
Proje
Kapıdağ Res. 34,85 MW
Ayres. 5,5 MW
Vestas Marka 3 MW ve 1.8 MW Türbinler kullanılıyor.
 
Merhaba arkadaslar.
Northel Enerji Elektrik-Otomasyon Sisteminde calisiyorum ve 5-250KW turbinlerin uretimi kendimiz yapmakta montajini yapmaktayiz.
Aydin, izmir, canakkale , balikesirde cesitli yerlerde turbinlerimiz mevcut. %98 oraninda turk malidir. Sistemlerimiz sebekeye tam sinus olarak enerji vermektedir. Turkiye de Tedasin kabul etmek zorunda kaldigi standartlara sahip tek firmalardan biriyiz. fabrika ve villalarin Gunes sistemlerini kuruyoruz.
Ciddi anlamda ruzgar sistemine ihtiyaci olanlar e-mail adresimize ihtiyaci olan gucu belirten ve nerede kurulacagini soyleyen iletisim bilgilerini gondermeleri yeterlidir.
[email protected]
yada
bana ozel mesaj atarak da yapabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst