RÖLELER , KULLANIM AMAÇLARI VE KULLANIM ALANLARI

kayariel

Üye
Katılım
22 Nis 2010
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar merhaba,Benim sorum fabrikalarda kullanılan röleler ve kullanım noktalarına ilişkindir. Panoları ; ana dağıtım panosu , tali dağıtım panoları ve makine panoları olarak 3'e ayırırsak*Aşırı akım koruma rölesi*Faz koruma rölesi*Kaçak akım koruma rölesi*Termik röle*Termik manyetik kompakt şalter*Motor koruma rölesi*Buchholz Rölesi*Termistör rölesi*Benim eklemediğim veya bilemediğim diğer koruyucu rölelerrölelerinin görevleri , kullanım amaçları ve en önemlisi "hangi panolarda" kullanıldığı konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Görevleriyle ilgili bilgilere internetten ulaşabilsem de hangi panolarda kullanıldığı konusunda konu hakkındaki tecrübeli arkadaşların yol gösterici olabileceğini düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst