ProTipster hisselerini halka açıyor

simaofcp

Üye
Katılım
26 Haz 2016
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
34
Sosyal spor tahminleri sitesi Pro Tipster, hisselerini halka açmaya karar verdi. Yakın dönemde Türkiye pazarına açılan Polonya merkezli şirket, gelen talepler üzerine hisselerinin küçük bir bölümünü halka arz edecek.

ProTipster Türkiye hisselerinin halka açılması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan şirketin CEO’su Bertan Baytekin, “Yakın zamanda şirketimizin hisselerinin ufak bir bölümünü halka arz edeceğiz. Bu yüzdenin ne kadar olacağı ile ilgili henüz bir karar almadık ancak Türk yatırımcılar ile buluşmak bizim için keyifli olacak. ProTipster gibi dünyaca ünlü bir platformun Türk borsasında da sıklıkla işlem gördüğünü düşünürsek, halka açılmak bizim için inanılmaz bir deneyim olacak. Yönetim Kurulumuz bir hafta içerisinde toplanarak hisselerin ne kadarlık bölümünün Türk yatırımcıları bekleyeceğinin kararını verecek” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 4 aydır Türkiye pazarında boy gösteren ve alanında rakipsiz olarak yoluna devam eden ProTipster’ın adı yakın zamanda Antalya’da düzenlenen futbol turnuvası sponsorluğu ile spor severler ile buluşmuştu. Ücretsiz olarak yayın hayatını sürdüren ProTipster’da futbol tahminleri ve basketbol tahminleri başta olmak üzere, en iyi tahminler ünvanını kazandıran önemli tipsterların tahminleri de yer alıyor.

Sporun her alanına yönelik çalışmaları ile ilgi toplayan ProTipster’da sosyal tahmin platformu özelliği ile yeni arkadaşlıklar edinebilir, hiç alışık olmadığınız spor dalları ile tanışma fırsatına erişebilirsiniz. ProTipster’da yer alan coin sistemi ile de sanal oyun keyfinin tadına hiçbir sınırlama olmadan bakabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst