Proteus Türkçe Kullanım Klavuzu

maxtasarim

Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
42
Güzel Bi döküman Paylaşmak istedim.


<<<<<--------------------- Paylaşmak Güzeldir. ----------------------->>>>>​
 

Ekli dosyalar

  • Proteus_Kullanımı.pdf.rar
    275.6 KB · Görüntüleme: 31
bende proteus 7 kullanıyorum öyle bi sorun çıkarmadı internette bolca model var eğer istenirse bende olanları burda paylaşıma açabilirim
 
ilk mesajı 2006'da atan ve şaşırtıcı bir şekilde hala varolan dosya
 
güzel bi kaynak ingilizce sıkıntısı olan arkadaşlara tavsiye olunur.
 
Proteus Design Suite 8, eski versiyonlara göre baştan aşağı yenilenerek karşımıza çıkmıştır. Eski versiyonlarda ISIS ve ARES dosyaları farklı dosya türlerinden oluşurken, yeni versiyonda ortak bir dosya yapısı kullanmaya başlamıştır. Eskiden olduğu gibi ISIS simülasyon dosyası (DSN) ayrı, ARES PCB dosyası (LYT) ayrı olarak değil de, tek bir dosya türünde (.pdsprj) proje dosyası olarak kullanılması biz kullanıcılara her alanda kolaylık sağlayacağı düşünülmüştür (ISIS, ARES, BOM, 3D Viewer dosyaları proje dosyası altında birleştirilmiştir).
Proteus 8 içerisine entegre edilmiş mikrodenetleyici simülasyonu ve hata ayıklama özelliği ile en popüler derleyicilerin desteklenmesi. Ayıca hata ayıklama sırasında devre şemasını izleyebilme özelliği de eklenmiştir.
Simülasyon ekranında yapılan herhangi bir değişiklik, gerçek zamanlı olarak PCB dosyasına da yansıtılır. ARES de bu değişikliği hemen 3D Viewer’e aktarır.
3D Viewer bir sekme olarak Proteus 8 içerisine entegre edilmiş ve özellikleri artırılmıştır. 3D Viewer kodu oluşturma imkanı ile, DirectX ve OpenGL desteği sağlanmıştır.
Ortak bir veri tabanı ve canlı netlist özelliği kullanılarak, yapılan bütün değişiklikler otomatik olarak birbirini etkilemektedir.
Tamamen yenilenen BOM modülü ile PDF, HTML ve Excel formatında çıkış alabilme (Önceki versiyonlarda özellikle ARES’de çizilen PCB şemanın istenildiği şekliyle PDF formatına dönüştürülememesi bir eksiklikti).
 

Ekli dosyalar

  • proteus-design-suite-8.pdf
    5.3 MB · Görüntüleme: 12

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst