Power bank elektriği kesiyor

ostothek

Üye
Katılım
6 Tem 2010
Mesajlar
36
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar,

Elimde 50000 mah'lık (model FY-05) bir power bank var. Bir adet mini usb girişi (sarj etmek için), 2 adet de usb çıkışı var. Şimdi bu aletin çalışma şekli şöyle: Telefon / tablet neyse bağlıyorsunuz, sarj ediyor ve belli bir süre sonra da (cihaz sarj olunca) kendi kendine otomatik kapanarak akım vermeyi kesiyor. Ayrıca mini usb üzerinden power bank'ı sarj ederken de 2 usb çıkışı da akım vermiyor. Yani alet kendini sarj ederken, o aleti kullanarak başka bir şeyi sarj etmek mümkün değil ancak, sarjdan çıkartınca kullanılabiliyor.

Ben bu powerbank'ı uzun süreli bir işte kullanmak istiyorum. Solar olarak sarj edeceğim ve o esnada da başka bir cihaz bağlayıp onu sarj etmesini sağlayacağım. Sarj ederken akımı kesmesini önlemek için usb portlarından birine küçük bir led ışık bağladım, dolayısıyla sürekli enerji isteği olduğu için cihaz akım vermeyi kesmiyor. ama diğer sorunu halledemedim, yani cihazı sarj ederken çıkış portlarına akım vermesini.

Ben aynı anda hem sarj olsun, hem de sarj etsin istiyorum bunu nasıl sağlarım?

Teşekkürler
 
Dostum sorunu okudum ama bu power bankların yapısı gereği öyle dizayn edilmiş. içini açıp müdahale etmek lazım siz içini hiç açtınızmı öncelikle bi içini açıp elektronik kartının resmini çekin buraya ekleyin müdahale edilebilecek bir şeymi değilmi görelim.
 
kartın alttan üstten lütfen bir kaç değişik açıdan olmasında fayda var.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,597
Son üye
CTure

Yeni konular

Geri
Üst