plc yazılımları sorunu

Katılım
4 Ara 2012
Mesajlar
547
Puanları
1
Bilgisayarima siemens panasonic delta omron yazılımları yüklemek istiyorum cok zor oluyor bu ornegin tia portali indirdim açılmıyor örnek programlar var açmıyor belki çok yavan bir soru gibi gelebilirr ama yardımcı olursanız sevinirim bilgisayar bilgim çok değil yazılım yuklemeleri nasıl yapılır
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
genelde işletim sistemi uyumsuzluğu olur. Örneğin bazı programlar windows7 de çalışıyor windos10 da çalışmıyor.
 
Her Plc programının kendine has kurulum şartları ve prosedürleri vardır. Tüm plclerin programlarını kurmak istiyorsanız bence çevrenizde bilgisayara hakim olan birini bulup kurdurmak size zaman kazandıracaktır.
 
Slm. Bilgisayarınızda iki adet sanal pc oluşturun. 1 ine saadece siemens diğer sanal pc ye diğerlerin yükleyin. Başka hiç bir program kurmayin. Office vb. Programlariniz ise pcnizinasil isletim sisteminde kurulu olsun. Ben 3 bilgisayar kullaniyorum iyi olanida bu aslinda fakat imkan kisitli ise sanal pc en guzel çözüm. Ayrıca indirdiğiniz programlari isletim sistemine uygun seçin örneğin win 7 64 bit gibi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst