PLC Öğrenme ve Yardım

muzzy67

Üye
Katılım
29 Ağu 2007
Mesajlar
44
Puanları
1
Merhaba kontrolkalemi.com üyesi arkadaşlar. Ben Ankarada ikamet ediyorum plc ve otomasyon konularını öğrenmek ve kendimi geliştirmek istiyorum. hafta sonları bu işlerle uğraşan arkadaşlarla beraber çalışabilirm ****@hotmail.com mail adresim ilgilenen arkadaşlara teşekkur ederim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Beltek plc kursu var ücretsiz veya sincan organizede erkunt mesleki eğitim merkezinde cuma-cumartesi-pazar olmak üzere 200tl'ye kurs mevcuttur.yada recep çetin'in s-7 2oo'lerle plc temel seviye kitabı alıp başlangıç yapabilirsin.fiyatı 25tl seçkin kitapevi işçi bulma kurumunun arkasında bulabilirsin.
 
bende plc programlamaya yeni başladım hangi kaynakları kullanmalıyım acaba yardımcı olurmusunuz?
 
beltek e gittim gitmeyenlere tavisye ederim Ankarada hafta sonları ücretsiz olarak otomasyon üzerine çalışabileceğim yer var mı bilgisi olanlar mustafamuslu67@hotmail adresim mai atarsınız çok sevinirim ....
 
boşuna kimsenin ögretmensini bekleme dökümanlardan ögrenebilirsen ögren aha bizim ustada var adam söylemiyor hiç birşey artık kendi gayretine kalmış birsey .
 
Arkadaşlar Ankarada ikamet ediyorum hafta sonları çalışacak iş arıyorum (elektrik) ücret istemiyorum maksadım kendimi geliştirmek ne yapmalıyım sizceee ****************
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,250
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst