Perdeli hidrolik pres kumandası.

laempe

Üye
Katılım
27 Mar 2008
Mesajlar
128
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar, yapacağımız bir hidrolik pres ünütesinin çalışma prensibi hakkında sizinde yardımlarınız olsun diye sizlerle paylaşmak istedim hidrolik ünüte 22kw. (pompa motoru) tek konumlu basınç ventili, iki konumlu yön ventili olmak üzere seçilmiştir ünütenin şasileri ve karkası hazırlanmakta. bu ünütenin güvenlik için pinomatik sürgü kapı (yukarı aşşağı ) çalışan veya seri bağlanmış çift el butonu ile devreye girmesini düşünüyoruz lift manuel konumunda sensörlerin sinyalleri ile yukarı aşşağı hareket edecek ve otomatiğe geçtiğinde, kapı kapandığında veya çift el butonuna basıldığında lift aşşağı ve yukarı hareketini yapacak bu çalışma ile ilgili fikirlerinizi ve varsa elektrik projelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Not: Basınç şalteri tankta mevcut değil, olmayacak ve alt tarafında itici lift yoktur.

herkeze iyi çalışmalar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Syn. kontrolkalemi sakinleri tatildemisiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,532
Kullanıcılar
449,908
Son üye
EFZA

Yeni konular

Geri
Üst