Otomobil Programları Varsa Burada Paylaşalım

arkadaslar herkesin fikirlerini okudum ancak benimde aradigim bir durum var..bir arkadasima ait mercedes c model tahminim 1998 model araci cok sik beyin yakmakta benden yardim istedi bana bu konuda yardimci olabilecek arkadas varmidir. araba ve ben bakudeyim saygilarimla
 
arkadaslar herkesin fikirlerini okudum ancak benimde aradigim bir durum var..bir arkadasima ait mercedes c model tahminim 1998 model araci cok sik beyin yakmakta benden yardim istedi bana bu konuda yardimci olabilecek arkadas varmidir. araba ve ben bakudeyim saygilarimla
bursada vedat usta var (kuskün oto)özellikle alman araclarda deneyimli zaten kendisi almanyadan gelmiş ordada bu işleri yapıyormuş size yardımcı olur.
 
fiatecuscan isimli programı deneyin bu program 96 dan sonraki modellerinde fiat lancia ve alfanın motor beyni okuma silme airbag abs ve dier dash verilerini okur tabi bunun için obd ile haberleşecek kablo ve cipine ihtiyacınız var ihtiyaç duyan meraklı arkadaslara elimdeki fazla olan ı verebilirim bende merak üzere bir kaç model almıştım.
 
Citroen xm 1990 model ve araç 5 dakika çalışıp istop ediyor programı lazım servisinde dahi yok eski arızalı silinmesi gerekli olabilir programı bulamıyorum.
Ayrıyetten araç şifre ile çalışmaktadır ama bugune kadar hiç şifreli çalıştıramadım normal kablolama sistemi düzenlendi yukarıda belirttiğim arızalı vermekte bu konu hakkında desteğini rica ediyorum.
Tşk.
 
Autocom Delphi Eclipse Opus Arıza Tespit
Paket içeriği : Universal Arıza Tespit Cihazı



1) Radyo-Teyp kod çözücü programlar

2) Elektrik Şema Programları

3) Sente Şemaları, Kayış bağlantıları

4) Sigorta ve Röle tablaları

5) Parça katalog programları

6) Teknik Sözlük

7) Uzaktan destek programı



Profesyonel Universal Arıza Tespit Cihazı : Binek ve Hafif Ticari olarak 64 marka aracı desteklemektedir.

Motor,fren,hava yastığı,otomatik şanzuman,immobiliser,klima gibi modüllere bağlantı kurabilir,Bakım yaptıktan sonra servis ışığını sıfırlayabilirsiniz.



PROGRAMLAR VE ÖZELLİKLERİ


1)Arıza Kodu Okuma-Silme(Motor, Hava yastığı(Airbag),Fren,Gösterge,Klima,Şanzuman,Anahtar,Merkezi elektronik,Konfor sistemleri,Kapı sistemleri,Merkezi elektronik,Far kontrolleri,Direksiyon elektroniği,Süspansiyon vb…)


2)Canlı Değerleri Görüntüleme (Akü voltajı, gaz kelebek konumları, soğutma suyu sıcaklığı, sensör değerleri, vb…)


3)Adaptasyon ve Kalibrasyon(Enjektör Kodlama, Gaz kelebek adaptasyonu, Elektronik park freni çektirme, Şanzıman yapılandırma, Klima yapılandırma, Partikül filtre rejenerasyonu vb…)

4) Tick-Tick, Parça Testleri (Fan motoru testi, yakıt pompası testi, far testi, korna testi, silecek testi, sinyal testi, enjektör testi gibi testleri yapabileceğiniz test ekranı)

5)Radyo Kod Programları Araç üzerindeki kutup başlığını söktüğünüzde bazı araçlar sizlerden Teyp Kodu isteyecektir. Bu program sayesinde yetkili servis ile irtibat kurmadan kodu kolayca çözebilirsiniz.


11)Teknik Sözlükİngilizce terimlerle karşılaştığınız takdirde destek alabileceğiniz Teknik otomotiv üzerine yazılmış bir sözlüktür.


12)Servis takip programı Servisinize gelen araçları kaydetmenize ve muhasebenizi tutmanıza yardımcı olacak bir yazılımdır. Araçların servisinize geliş tarihi yapılan işlem alınan ödeme ve cari hesap olarak hepsini kontrol edebileceğiniz profesyonel bir yazılımdır.


13)Uzaktan Destek ProgramıCihaz ve kullanımı ile alakalı bir probleminiz olduğunda mobil santral numaramızdan Teknik Destek operatörlerimiz ile irtibata geçmeniz halinde arkadaşlarımız bilgisayarınıza uzaktan bağlanacak ve sizlere birebir eğitim vereceklerdir.





Cihazımız % 100 Türkçe olup kullanımı oldukça basittir.







Arıza Tespit Cihazımız 65 Marka Aracı desteklemektedir ve kullanımı çok kolaydır.



Motor,Hava yastığı(Airbag),Fren,Gösterge,Klima,Şanzuman,Anahtar,Merkezi elektronik,Konfor sistemleri,Kapı sistemleri,Merkezi elektronik,Far kontrolleri,Direksiyon elektroniği,Süspansiyon vb modülleri desteklemektedir.

Arıza tespit sistemi %100 Türkçedir ve arıza kodlarının yanında açıklamaları mevcuttur.

Bu cihaz ile diagnostiğin yanısıra araç üzerindeki canlı değerleri görebilirsiniz.(Motor devri,akü voltajı,Soğutma suyu sıcaklığı,gaz kelebek konumu,hava emme sıcaklığı,yakıt basıncı,atmosfer basıncı,egr valf konumları vb...)

Araç üzerindeki aktif testleri gerçekleştirebilirsiniz.Örnek : Fan motor devirlerini kontrol etme,basınç pompası testi,enjektör testleri vb…

Elektronik Park Freni olan araçlarda Fren Balatası değiştirirken Pistonun çektirme ve balata değiştirildikten sonraki ***ma işlemlerini yapabilirsiniz.

Dizel araçlarda ENJEKTÖR KODLAMASI yapabilirsiniz.

Araçlara bakım yaptıktan sonra gösterge kısmında bulunan Servis Işığı Sıfırlama işlemini otomatik olarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Partikül Filtreli araçlarda Rejenerasyon işlemini yapabilirsiniz.



Merak ettiğiniz bütün sorular için mesai saatleri içerisinde bizimle irtibata geçebilirsiniz.

---------------------------

Paket içeriğinde Sıfır Notebook temin edilmektedir.Normal bir bilgisayarınız varsa onada kurulumları yapılır ve paket içeriğinden Notebook fiyatı dahil değildir..

Fiyat konusunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.



DESTEKLEDİĞİ DİLLER



İngilizce, Cesky, Dansk, Deutsch, Espanol, Francais, Yunan, Hollands, Macarca, İtalyanca, Norsk, Polonya, Romanya, Rusya, Srpski, Suomen Kieli, Svenska, Türkçe







DESTEKLENEN ARAÇ MARKALARI



Alfa Romeo,Audi,BMV,Cadillac,Chevrolet,Chrysler,Citroen,Dacia,Daewoo,Dodge,Ferrari

Fiat,Honda,Hyundai,Isuzu,Iveco,Jaguar,Jeep,KIA,Lamborghini,Lancia,Land Rover

Lexus,Lotus,Mahindra/Renault,Maserati,Mazda,MB,MG,Mini,Mitsubishi,NissanPacking

Opel/Vauxhall,Peugeot,Porsche,Renault,Rolls-Royce,Rover,Saab,Samsung,Seat,Skoda,Smart

Ssang Yong,Subaru,Suzuki,Toyota,VolksWagen,Volvo,Ford


Win7/8

Delete C:\"Users"\AppData\Roaming\Autocom folder
C:\"Users"\AppData\Roaming\Delphi all.
 
Ecu ve edc tamiri veya yqzilimla qlakali bilgi veren yok genelde flex diye programlar var o da tam sürüm 5000 dolar. İdari pahali yani
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,617
Kullanıcılar
449,932
Son üye
yyasar

Yeni konular

Geri
Üst