Otomatik (sürgülü) Kapı

Katılım
10 Ara 2015
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
38
Konum
Bahçelievler
Arkadaşlar bana otomatik kapının kumanda kısmının bağlantı şemasını resim formatında paylaşabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Sensör bağlantıları kapı arasındaki sensörler vs. Paylaşırsanız sevinirim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
bendeki gold door marka. 2. resimdeki ana kart ı soldan girenler motor sagdan cıkanlar sensor. umarım işinizi görür
 
Çok sağolun teşekkür ederim ama bağlantı şeması olarak. Mesela sensörler motorda hangi hangi uçlara bağlanıyor .
 
sen sör motora bağlanmıyor. kart a giriyor. tam olarak ne yapmak istiyorsun ? başka türlü kafa yoralım
 
Arkadaşlar bana otomatik kapının kumanda kısmının bağlantı şemasını resim formatında paylaşabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Sensör bağlantıları kapı arasındaki sensörler vs. Paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba sezai bey geçenlerde bende uğraştım otomatik kapiyla markası bft ydi galiba elektronik kartın üzerinde klemenslere sensorden gelen uçlar bağlanıyor rx tx uzaktan kumanda rf modülü ayrı bağlanıyordu.demek istediğim gıcık is makinayı aldığınız yerden teknik destek almanızı tavsiye ederim normalde kapı motorunun içinden tek hat proje çıkıyor bağlantı şeması yoksa isin zor.
 
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu kapıların marka ve modellere göre kartları mekanik kısımları farklılık gösterebiliyor. Benim öğrenmek istediğim Sensörler kartta hangi uçlara giriyor, bütün kartlarda sensörlerin bağlandığı uçlardaki kod veya isimler standartmıdır farklılık gösterebilirmi ? bununla alakalı bir çizim şeması olursa çok iyi olacak benim için. Mesela sensör uçları kartlarda hangi uçlara girer. Kapı kapanırken birisi geçtiği zaman sensörler birbirini görmeyince kapı tekrar açılıyor. Bu sensörler hangi uçlara bağlanır gibi. Benim asıl mesleğim Elektrik üzerine ama bu kapı işine merak sardım. Bu sebeple bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,856
Son üye
teslasarmali

Yeni konular

Geri
Üst