Og Kesicisinin Sökülmesi & Toplanması (resimli)

Eline sağlik kesici bakımını güzel yapmışsınız fakat aklıma geldi 3 fazın eşit bir şekilde kapamasını yapan testi yaptınızmı merak ettim kolay gelsin.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sn.Burçin, tam bakımı yapılan kesicilerin montaj işleminden sonra yeniden elektriki testler yapılıyor mu?varsa onlarla ilgili görsel çalışmalarınızı bizimle paylaşırsanız memnun olurum.Saygılarımla şu anki paylaşım güzel olmuş ayrıca teşekkürler.
 
...kesicinin sökülüp takılmasını iyi öğrenmek istiyorsanız, en kötü ihtimalle oto sanayiye gidip, bir adamın arabanın bir kısmını nasıl söküp taktığını iyi izleyin hatta, ellerinizi yağlayıp siz de biraz söküp-toplama!ya müdahale edin... emin olun, sonra da kesicinin sökülüp, gerekli prosedüre göre bakımını yaptıktan sonra tekrar toplayabilirsiniz...

------------------------------------------------------
"Tilki, erişemediği üzüme, onun tadı kötü, dermiş..."
 
emeğe saygı...
sf6 gazlı kesicilerin bakımları ve de arızalarının giderilmesi konusunda yağlı kesiciler gibi bi çalışma yapılırsa gerçekten şahsım adına minnettar arkadaşlar adına da mutlu olurum.umarım bu yazdıklarımızı dikkate alırsınız ve bizim için n kadar önemli olduğunu anlarsınız.sebepse çok basit.EĞİTİM YOK. bu boşluğumuzu biz genç insanlar bu gibi yerlerden doldurma demeyimde telafi etmeye çalışıyoruz.
umarım dikkate alırsınız
saygılar.....
 
Arkadaşım bakım yapmış olduğun kesici tam yağlı kesici değil az yağlı kesicidir.
Ayrıca her arızadan sonra mutlaka yağının değişmesi gerekir.
Bence bu kesici ile uğraşmaktansa vakumlu kesci al keyfine bak
 
sayın burcin erişen bir sorum olacak.calıştıgım işyerınde senkron calışan 2 adet jeneretor var.bu jeneratorlerın kumanda panosunda bir adet faz koruma rölesi var.alt limit üst limit yada fazlardan bırının yoklugunda jenaratoru uyararak devreye gırmesını saglıyor.fakat bu cıhaz peşpeşe 3 kez,kesiciden enerjiyi kesip tekrar verdıgimizde patladı.cozumunu bulamadık,en son takdıgımız ise patlamadı.bizim aklımıza şu geldi:kesici kontaklarından herhangı bırı yada ikisi,diğerlerinden gec yada erken temas etmesi sonucu,trafoya faz eksık gelip(cok kısa sure için)bunun sonucundada gerılımde bi an için aşırı yukselme olabilirmi?kesıcının ıc yapısını bılmedıgım ıcın bu ıhtımalı var yada yok dıyemıyorum.olabılırmı boyle birşey.
 
Çok teşekkür ederim bu site sayesinde bilgilerim artıyor.
 
Burçin Bey teşekkürler.... hem donanımlı hem alçakgönüllü bir arkadaşsın., bildiklerini böyle paylaşman çok güzel
 
Paylaşımlar çok faydalı oluyor.Devamını bekliyoruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst