Notebook Kazanan Üyelere Duyuru

Cofaso Destek

Cofaso Temsilcisi
Katılım
11 Ara 2009
Mesajlar
83
Puanları
1
Arkadaşlar Merhaba,

ben size Mert Bilgi İşlem'den yazıyorum. Ödüllerin verilmesi tamamı ile bizim (yani Mert Bilgi İşlem'in) sorumluluğunda olan bir işlemdir. KontrolKalemi yöneticileri bu konuda bizimle irtibatta kalarak hareket etmektedirler.

Biz de ödülleri geçen yarışma ve çekilişlerde olduğu gibi bir fuar veya benzer etkinlik çerçevesinde vermeye çalışıyoruz. En kötü ihtimalle, bir oda (Sanayi Odası, Ticaret Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, ...) nezdinde ödülü vermeyi ve bu esnada fotoğraf çekilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Ödülü verirkende kazanan kişinin kimliğinden emin olmak için kimlik kartına bakıyoruz. Şayet etkinlik/fuar İstanbul'da ise kazananda İstanbul yakınıda ise, bu fuarlara davet ediyoruz. Kazananın olduğu yerden kalkıp İstanbul'a gelmesi söz konusu değildir.

Ödülleri kazananları ne biz, ne de KontrolKalemi yöneticileri (şayet fuarlarda standlarımıza gelmemişler ise) şahsi olarak tanımamaktayız.

Fakat bu ödülleri vereceğimiz etkinlikleri veya kurumları bulmakta zorlanmaktayız.

Kasıt olmasada MEYDANA GELEN GECİKMELERDEN SADECE MERT BİLGİ İŞLEM SORUMLUDUR.

Bu sebeple hem ödüllerini geç alan katılımcılarımızdan, hem de KontrolKalemi yöneticilerinde özür diliyoruz.

Mayıs ayı ödül sahibine ödülünü henüz yollayamadık, ödülü vereceğimiz imkan aramaktayız. Kendisinden özür diliyoruz.

Ödülleri düzenlenen etkinliklerde daha kısa sürede vermeye çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz.

Kolay gelsin
 
bizleri olabilecek etkinliklerden haberdar ederseniz sevinirim teşekkürler
 
Slm ,
Mert Bilgi İşlem , kontrol kalemi yöneticilerine , tüm forum üyelerine sağlıklı bir yaşam , hayırlı çalışmalar , desteklerinizin devamını ve firmanıza bol kazançlar dilerim .
Hayırlı haberler bekliyoruz .
Sayğılarımla ...
 
benim daha kazananlardan haberim yok :((
 
Kusura Bakmayın ama Reklamlarınıza ben alet olmak istemiyorum.Son Çekilişten Benim başvurumu siliniz.Yönteminiz hoşuma gitmedi.İlk Baştan bilgi verseydiniz ,Üyeler Açısından daha itibarlı olurdu.
 
Son düzenleme:
Kusura Bakmayın ama Reklamlarınıza ben alet olmak istemiyorum.Son Çekilişten Benim başvurumu siliniz.Yönteminiz hoşuma gitmedi.İlk Baştan bilgi verseydiniz ,Üyeler Açısından daha itibarlı olurdu.
o zaman senin ödülünü ben alayım bu mümkün mü ?
 
Yaptığınız destek ve uygulama çok güzel belki bu sayede tüm forum zaman içersinde bilgisayar sahibi olur bende çok istiyorum kazanmayı :) ama şans :)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,818
Kullanıcılar
449,593
Son üye
purplelake

Yeni konular

Geri
Üst