NetworX NX-V alarm paneli yardım...

smartcom

Üye
Katılım
21 Mar 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar, elimde NetworX alarm paneli var şifresini bilemiyoruz yönetici şifreside değiştirilmiş bu cihazı nasıl resetlerim yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...
 
sayın smartcom Caddx alarm panellerinin fabrikasyon mühemdislik kodu "9713" tür. Alarm panelinin mühendislik kodu değişmiş ise yapılabilecek iki işlem vardır.
Bunlardan biri DL900 programı yardımı ile panele telefon hattı üzerinden, network hattı üzerinden ve ya NX-586 direkt bağlantı modülü ile bağlanarak (sistemin uzak bağlantı şifresi değiştirilmediyse) şifrelerini tespit etmektir.
Diğer bir yol ise paneli default entegresi ile tamamen fabrikasyon hale getirmektir. Tabiki bu işlem yetkili teknik servis tarafından gerçekleştirilebilir.
Unutulan şifre kullanıcı şifresi ise ve sistemin mühendislik şifresi değişmemiş ise *(8)(9713)(0)# ile programa girilir. (43)# ile 43 program basamağı seçilir ve (4)* tuşlanarak mühendislik şifresinin ana kullanıcı şifre özelliği açılır. "ÇIK" tuşuna iki defa basılarak programdan çıkılır. Artık "9713" sistemin ana kullanıcı şifresidir. Bu şifreyi kullanarak şifre değiştirme işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra, sisteminizin güvenliği için aynı işlemleri tekrar ederek mühendislik şifresinin ana kullanıcı şifre olma özelliğini devre dışı bırakınız.
 
ilgin için teşekkür ederim arkadaşım. 2nci yöntemi deneyeceğim. inşallah yapabilirim...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,880
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst