Nötr de ölü elektrik var neden olur

mertyunus

Üye
Katılım
28 Ocak 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
54
Ölü elektrik
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Aslında konular açılmadan yönetim tarafından denetim getirilmeli. Bu şekilde konu açan kişinin konusu açılmadan kapatılmalı.
 
Sonra bizi birbirimize düşürüyor.Yok öyleydi yok böyleydi:D
 
Bu iş yönetimle olmaz aslında olmaz değil olamaz.

Herkesin bir özel yaşantısı var. Buradaki yöneticiler bu işi özveri ile yapmaktadırlar. Birde bu işin üzerine her mesajın denetimi eklenirse bir mesayi burada geçirmek zorunda kalmak demektir. Ayrıca iç denetim olması sonrasında benim mesajım neden yayınlanmadı neden şurası editlendi gibi vesayire bir çok tartışma oluşacaktır.

Asıl olan burada bizim iç öz denetimimizdir. Nasılki toplum içinde uyulması gereken genel kurallar varsa bu platformunda aynı şekilde kuralları olduğu unutulmamalıdır.

Herşeyden önce saygı ön planda olmalıdır. Kişinin kendisine saygısı ve etrafındakilere saygısı olmalıdır.

Sözüm bu konuya kişilere yönelik değildir. Forum geneli ve gerçek hayat için yazdım yanlış anlaşılmasın.

Saygılar.
 
Merhaba Serkan ustam. Her mesaj için değil sadece konu için demiştim. Bunu yapmak bile yöneticilerin baya bir çaba sarf etmesi gerekir. Kolay değil çünkü her konuyu denetim altında incelemeden forumda yayınlamak.
İç öz denetimimize gelince dediğiniz gibi keşke olsa. İş insanoğlunun iç öz denetimin kaldıysa vay halimize. Sadece öneriydi. Dediğiniz gibi uygulamak zor. Ama uygulayan başka siteler var. Konu açılmadan önce denetimden geçiyor. Kurallar hepimizin faydası içindir.
 
ARKADAŞLAR ÇILDIRMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..!! iş yerimiz dört katlı arkadaşlar lavaboda suyu açtığımda bazen hafıf elektrık carpması oluyor kontrol kalemıyle bataryaya baktıgımda elektrık yanıyor hemen sonuyor sureklı olmuyor arada yapıyor. pirizlere baktıgımda topraklama ucunda elektrık yanıyor ve hemen sonuyor sabıt yanmıyor aynı notrdede var yanıp sonuyor kontrol kalemıyle baktıgımızda sureklı yok . kompanzasyon panosu var kalorıfer motorları var hıdrofor var, asansör var çamasır bulasık makınaları ve termosfıon var hepsını devre dısı bıraktık yıne kesılmedı . kısaca kontrol kalmını bataryaya degdırıyorum anlık yanıyo sonuyo pırızde notr ve topraga deydırıyorum anlık yanıyo sonuyo bunu nasıl cozebılırz ne yapmak lazım denemedıgım sey kalmadı bı turlu sorunu bulamadım.. pırızden ölçum yapıyorum 220-230 faz toprak 220-230 nort toprak 3 v cıkıyor NE YAPMAK LAZIM VEYA ARIZA NE OLABILIR KONTROL KALEMINI TUTUGUMUZDA YANIYO SONUYO BATARYA VE PIRIZDE NOTR TOPRAGA. (burası huzurevi korkuyorum bırıne bısı olur carpılır dıye sudan fılan) anlamadıgım bırde batarya ne alaka onda nıye elektrk oluyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst