MUgla sevdasi

suatyum

Üye
Katılım
23 Ağu 2014
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
41
Slmlar.Denizlinin buldan ilcesinde aydem personeliyim.Esimi antalyadan burasi icin ikna edip evlendim.Ama bir türlü burayi sevemedi.Denizin olmamasi ve benim ailemin,sulalemin,burada olmasi da büyük etken tabi.Muglanin herhangi bir ilcesinde yasam pahalimi.Orayi cok seviyor.Ama burasi gibi degildir hayat diyorum olmuyor.Mugla veya ilcesinde aydem personeli varsa benle iletişim kurabilirmi? Acaba butun aydem imkanlaru maaş lari ayni mi? Bu arada gorevim tekniker.2006 yilinda başlayıp devletten işçi olarak devreolduk aydeme.
 
Dostum selamlar...

Aslen Muğla'lıyım işim nedeniyle şu an Antalya'da yaşıyorum. Aydemde çalışmıyorum ama bir Muğlalı olarak tavsiye edebilirim. Ancak,

Eviniz yok ise kirada kalacaksanız aldığınız maaşın ne olduğunu bilmiyorum ama bir memur düzeyinde Marmaris - Bodrum ilçeleri sürgün bölgesi gibidir. Yaşam pahalı yerlerdir. Ulaşım sıkıntı. Tercihen Köyceğiz - Ortaca - Dalaman - Fethiye tarafları fena değildir. Çok kalabalık ilçeler değiller ( Fethiye hariç ) sakin sessiz yerlerdir. Rahat edeceğinizi düşünüyorum.

Sizin aklınızdan bir ilçe geçiyormu ona göre konuşalım yada tavsiyede bulunayım. Bir arkadaşım Ortaca Aydem'de çalışıyordu hala devam ediyor biliyorum bi yardımı dokunursa iletişimde olabilirim.
 
Serkan bey saolun.Ilce farketmez koy bile olur. Yeter ki denize birnebze de olsa yakın olsa.Ben teknikler olarak.2000 alıyorum.Sosyal olarak diğer imkanlar aydem de ayni olmasi gerek.Siz görüşürsrniz cok memnun olurum.Ve aydemde yer değiştirmek icin ne yapmam gerek? Parti,torpilli dilekce vs...
Simdiden çok tesekkur ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,589
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst