Motorlu Kapı/panjur arızası hk.

casus59

Üye
Katılım
20 Tem 2009
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
41
merhaba arkadaşlar bizde motorlu panjur var bu manuel butonla indirilip kaldırılıyor bunu kumandalı yapacaktım elimde cihazda var manuel anahtardan kabloları çıakrdım motora giden üç adet kablo var biri yukarı biri ortak diğeride aşağı kablosu ben bunu cihaza bağladım kapı yukarı kalktı bu güzel yanlız şimdi kapı aşağı inmiyor aşağı indiren kabloya elektiriği verdim ortak kabloyada nötr verdim bu kapının inmeme sebebi nedir yardımcı olurmusunuz
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Motorun veya sistemin ana çalışma voltajı nedir? Tek motora 2 kablo ile ielri geri yaptırılır 3. kablo toprak olablilir mi?
 
Genelde aşağı indirme komutlarında bir kilit devresi olur. Mesela bir limit sivici veya stop devresi gibi. Bunlara bir bak derim. Bir de bu üç ucun omaj değerlerine bak.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Pencere veya pancurdan gelen kabloda 3 uç var. Birisi, sag yön (veya açma) 2.,sol yön kapama, 3.uç. nötr (müşterekdir.) acma/kapama komutu verildiğinde son noktaya gelınce, limit siwiç motoru durdurur, ters yönde komut verınde de, o yçne hareket eder.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,124
Mesajlar
915,205
Kullanıcılar
449,832
Son üye
SametKepenek

Yeni konular

Geri
Üst