Motorların etiketleri hk

arif kuru

Üye
Katılım
20 Tem 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
Merhaba Arkadaşlar,
Etiket değerlerinde Y gerilim değerleri yok. Volt motorda da hafta sonu olduğu için teknik destek sağlayabilecek kimse yok. Frekans invertörlü çalışan bir sistem ile gelen motorun etiket bilgisini ekledim.
Sürücü arızası olursa , bu motoru yıldız - Üçgen çalıştırabilir miyim?
WhatsApp Image 2017-03-18 at 10.15.31.jpeg
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
4 kw. üzeri motorlar, aksıne belirten işaret olmadıkça üçgen çalısır, Yıdız üçgene gerek yok, dırekt üçgen yolverebilirsiniz, motor fazla büyük değil.
 
Bazı sistemlerde direk üçgen kalkması sakıncalıdır mesela zincirli sistemlerde kopartır alır adam sürücüyü boşuna koymamıştır yumuşak kalkması için veyahut düşük devirde çalıştırabilmek için kullanmış olabilir sık duruş kalkış yapan yerlerde dikkate alınmalı soğutma klima sistemlerinde üçgen çalıştırılabilir (büyük çiller)gibi.
 
Klima santralinin motoru , Otomasyondan kontrol edebilmek için frekans inv. konulmuş.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst