Motordan gelen sıcak hava ?

alijandro

Üye
Katılım
5 Nis 2014
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
62
Merhaba Arkadaşlar,
1500 Wat elektrik süpürgemi kullanırken egzozundan ılık havadan biraz daha sıcak hava üflemekte.Makine 13 yıllık.Eskiden bu derece sıcak hava çıkardığını sanmıyorum.Makineyi kullanırken 2 dakika sonra bu sıcaklık oluşuyor. Bu bir motor arızasımıdır.Bu olayı nasıl test edip karara bağlayabilirim.Yardımcı olursanız memnun olurum.Makine Wetrella.Yetkili servisi de yok.Ayrıca bulunduğum şehirdede yeni olduğumdan tanıdığım tamircide yok.Bu yüzden yazıyorum.Teşekkür ederim. Saygılarımla.
 
Süpürgenin hava girişi veya çıkışı çeşitli nedenlerle tıkanmışsa sıcak hava daha dar bir geçiş bulacaktır. Hava sirkülasyonu tam sağlanamadığı için hava akışı dar koridordan sağlandığı için haliyle hissedilen sıcaklık artacaktır.
Vetrellalarda yanlış hatırlamıyorsam siyah silindirik bir filtre vardır. Orjinal filtre yerine piyasadan çakma bir filtre aldıysanız buda neden olabilir.
 
Arkadaşlar sorunu tam olarak açıklarsam daha kolay teşhis yapacağınıza inanıyorum.Süpürge çektiği havayı aynı oranda dışarı veriyor.İçerisinde bez filtre var. O da temiz.Dışarıya üflediği hava bayağı kuvvetli ve fazla.Wetrella halı yıkama makinası 1500 lavaton.
 
arkadaşım elinden geliyorsa sök süpürge motorunu ve gövdenin her tarafını bir güzel temizle rulmanlara vd40 sık makinanın sesi bile değişecek ben 2 senede bir süpürgemi parçalayıp temizlerim 16 yıldır bir sorunum yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst