Motora Göre Sürücü Seçimi

Elektronik kart tamiri yada kart imalatı yapan işletmeler varmı
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
motor gücünde bir sürücü işini görür kolay gelsin
 
Sevgili kardeşim fiyat olarak senin için piyasaki en uygun hız kontrol cihazı DATATÜRK ve EMERSONDUR datatürk Türk malı istanbulda üretiliyor Emerson ise chına malıdır .. Akımlara gelınce ben genellikle bir üst modelini seçiyorum mesala motor 0.75 kw ben 1 kw lık hız kontrol cihazı alıyorum ama aynı güçtede alsan sorun olmuyor tus takımına gelınce ikisininde üzerinde keypad ı war ama sen harici dısplay ve ekran istiyorsan satan kişye sorabılırsın ayrıca ben çok kaliteli kullanıslı bir cihaz istiyorumda dersen Siemens Micramaster serisi alabilirsin ayrıca bu cihazları kesınlıkle rutubetlı ortamlarda bırakma sonra ilk enerjı verdiginde kondansatörleri patlıyor iyi çalısmalar kolay gelsın .....
 
merhaba
0,5 HP motor için 0,37kW sürücü yeterli olur
0,75HP içinse 0,75 kW sürücü kullanabilirsiniz ? Birde uygulama nedir?eger uygun fiyatlı dersen bende DEGdrive marka sürücü var teknik olarak ta yardımcı olabilirim?
 
KEDİ HAREKET MOTORU 1.4 KW
KANCA MOTORU 15 KW
KÖPRÜ HAREKET MOTORU 3.5 KW 2 adet

yukarda yazan motorlarım var vincim sürücüsüz kaç kw sürücülere ihtiyacım var bunun hesabı nasıl yapılıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,471
Kullanıcılar
449,890
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst