Mitsubishi SCM 563 HENF Dış Ünite Kompresörü arıyorum

the_mentor

Üye
Katılım
16 Tem 2017
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
33
Merhabalar,

Konu başlığında belirttiğim üzere sahibi olduğum klimanın kompresörü bozulmuştur. Eski bir klima olduğunu biliyorum ama buna uyacak bir kompresör bulmamda bana yardımcı olabilecek var mıdır acaba ?

İyi forumlar.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
merhaba, eski tip klimaların kompresörleri çok farketmiyor ama yinede eskisini söküp bakmak lazım ebatına ve btu suna vede r22 mi yoksa r 410 gazlamı çalışıyor ona göre yenisi alınmalı ... adres neresi yedek parça olarak yardımımız dokunur belki?
 
IMG_0337.JPG
IMG_0338.JPG
merhaba, eski tip klimaların kompresörleri çok farketmiyor ama yinede eskisini söküp bakmak lazım ebatına ve btu suna vede r22 mi yoksa r 410 gazlamı çalışıyor ona göre yenisi alınmalı ... adres neresi yedek parça olarak yardımımız dokunur belki?
P
 
Merhabalar ;
Fotografları attım eger bulabilirsek kompresör Adanaya gelecek.
 
Multi sistem çift çıkış 9000 btü klimaalr 2 iç ünite var .
 
USTAM ŞİMDİ SADECE BU FOTOLAR YETERLİ DEĞİL MULTİ SİSTEM CİHAZLARIN EN DÜŞÜK DIŞ ÜNİTESİ 18 BİNLİK YANİ SENİN SÖYLEDİĞİNE GÖRE BU CİHAZA 18 BİNLİK KOMPRESOR TAKILMASI GEREKİYOR. BEN BURADA SORDUM AMA NORMAL CİHAZLAR İÇİN KOMPRESÖRLER VAR MULTİ SİSTEM OLARAK AYRIYETEN SATILAN BİR KOMP. YOK. ADANA KLİMA KONUSUNDA BİZDEN DAHA ÖNDE DİYE BİLİYORUM SENİN YAPACAĞIN EN İYİ ŞEY DIŞ ÜNİTE SACLARINI KOMPLE SÖKECEKSİN KOMPRESÖR BAĞLANTILARINA BAKACAKSIN VEYAHUTTA KOMPLE KOMPRESÖRÜ CIKARACAKSIN YERİNDEN, KAYNAKLA BORU BAĞLANTILARINDAN AYIRIP. KOMPRESÖRLE BERABER KLİMA MALZEMESİ SATAN YERLERE GİDİP BAKACAKSIN. BOYUNA, ENİNE, AYAK TAKOZLARININ HİZASINA, BTU SUNA, YANİ GÖRMEDEN ALMAMAN TARAFTARIYIM UYDURAMAZSIN.
BU ARADA SENİN ŞİKAYETİN NE KOMPRESÖRDEN ŞÜPHELENDİREN NEDİR SENİ? BELKİ KOMPRESÖR SAĞLAMDIR.
 
Merhabalar;
Öncelikle konuya olan ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Cihazda görülen hata kompresör ısınmasını göstermekte. Isınmanın sonrasında 1 cihaz timer hatası verip kapanmakta bir cihazda çalışmaya devam etmekle birlikte soğuk hava üflememektedir. bu şikayetlerimiz sonucu klima kompresörü değiştirildiği takdirde klimanın efektif bir şekilde çalışmayı sürdürmesi şüphesiz görünmekte. Bu sebepten ötürü Mitsubishi SCM 653 HENF model klimamız dış ünitesine kompresör aramaktayız.

İyi forumlar.
 
RİCA EDERİM NE DEMEK BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZEL..
EĞER KOMPRESÖR ÇALIŞIYOR VE AŞIRI ISINMADAN DOLAYI TERMİK AÇIYORSA BENCE BAŞKA SIKINTI VARDIR ÇÜNKÜ KOMPRESÖR YANMAMAK İÇİN KENDİNİ KORUMAYA ALIYOR... TABİ SARGILARDAN DOLAYIDA ISINIYOR OLABİLİR AMA ÖLÇTÜNÜZMÜ HİÇ ÇALIŞIRKEN KAÇ AMPER ÇEKİYOR?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst