mitsubishi mi LG mi Tr de en çok hangisi daha yaygın.

elektronex

Üye
Katılım
14 Tem 2007
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
39
merhabalar yeni kuracağımız tesiste motor kontrol ve PLC sisteminin LG yada MİTSUBİSHİ olması konusunda tercihi bize bıraktılar. 11 yıllık bir hatta MİTSUBİSHİ motor kontrol ve PLC kullanmaktayım ve buzamana kadar (ortamın okadar tozlu olmasına rağmen) ufacık bir arıza vermedi. Fakat yeni hattımızda LG kullanmaktayım ve 2-3 kere bilinmeyen sebeblerden motor sürücü infilak etti. LG parametreleri ise sanki daha kolayıma geliyo. kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yada bir sorunla karşılaştığımda Tüürkiye piyasasında en hızlı temini hangi markadan yapabilirim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sayın elektronex bundan bir ay kadar önce işletmemize 20 adet mıtsubıshı marka sürücü ve plc sistemi kurduk mıtsubushı fırması kesinlikle hıcbır sekilde cıhazların arıza yapmayacagını garantı ettı su an ıcın hıcbı sıkıntı yok suruculere parametreleri çok basit gırebiliyoruz hatta 3 4 parametre ayarı yapıp motor surebiliyoruz basit ve sağlam gibi görünüyo LG hıc gormedim ama mitsubıshıyı tavsıye ederim
iyi çalışmalar
 
çalışma ortamında sarsıntı yoksa MİTSUBİSHİ,SIEMENS ve ABB sarsıntı varsa sadece SCHNEİDER öneririm.
 
Bugune kadar mitsubishi nin drive larina cok denk geldim ama lg ye pek denk gelmedim.mitsubishinin teknik destek konusunda daha iyi olacagini tahmin ediyorum.nette falan da dokuman aradiginiz zaman mitsubishi nin urunlerini daha kolay bulursunuz
 
Şu firma iyi şu firma kötü diye örneklemek ne kadar etik olur bilemiyorum, ancak uzun ömürlü sorunsuz çalışmak istiyorsanız minsubishi derdim.
 
Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ediyorum mitsubishide kararimizi verdik.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst