Merdiven Otomatiğini Sensörlü Lambaya Çevirme

bence yapilacak en dogru sey (biraz uzun ve zahmetli ama deger)roleyi iptal edip buatlara faz,notr gidecek sekilde baglantilari yenileyip buatlardanda anahtar uclarini kopruleyip anahtarlari iptal etmek boylece sorun bir defada kokten cozulmus olacaktir

Yasar GUNEY
anlattığınız sey ile faz lamba uçlarını birleştirme arasında ne gibi fark varki?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
sayın bakımcı arkadaşım faz ve lambayı birleştirince zaten buatlar yada anahtarlara müdahale etmen gerekmiyor.merdiven otomatiği iptal oluyor.
 
bence de merdiven otomatiğini iptal et çünkü ne kadar ara eleman varsa o kadar çok arazıya sebep ve daha çok arıza tesbiti için geçen zaman diyorum
 
en sağlıklısı faz ile lambayı bağla o sekilde daha sağlıklı
 
faz ile lamba ucunu bağla otomatıda yerinden sök al milli servet heba olmasın.....
 
faz ve lamba uçlarını birleştirmen hem güvenli ve en kısa yol.
 
merdiven otomatiğini genelde komple söküyorum lamba ucunuda w otomattan gelen faz kablosunu söküyorum genelde merdiven otomatiğine ayrı linye veriliyor lamba ucunu direk w otomata giriyorum sökmüş olduğum otomatta geri dönüşümde kullanıyorum eğer sağlamsa
 
Arkadaşlar ben lambayla fazı yaklaşık 6 ay önce birbirine bağladım ve sorunsuz çalıştığını zannediyordum ama bir baktım ki ben bu işlemi yaptığımdan beri elektrik faturası gelmiyor!
Lambalar yandığına saat çok yawaşça dönüyor ama sonrasında geri dönüp tekrar eski yerinde duruyor. Acaba saat mi bozulmuştur, yoksa ben bağladım diye mı öyle oldu ?
 
en iyisi lamba ıle faz ı bırlestırmek dıer turlu devamlıya aldıgın zaman merdıven otomatının ıcındekı role senrsorun herhangı bır arıza yapması halınde (kısa devre) emınımkı dayanmayacaktır bende merdıvern otomatıgını sok yıne lazım olurr :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,104
Mesajlar
915,001
Kullanıcılar
449,805
Son üye
berkayk304

Yeni konular

Geri
Üst