MCC panosu mks sorunu

enerji_04

Üye
Katılım
10 Ağu 2014
Mesajlar
303
Puanları
1
Konum
İstanbul
arkadaşlar mcc panosunda motor koruma şalterlerin akım değerleri kurtarmıyor pompalar projeye göre 2 katı değerinde geldi artı yıldız/üçgen kontaktoru toplam 3 idi şimdi 7 oldu ne yapabilirim?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
DDC panosuyla beraber bir şekilde çözüm bulamaz mıyım? şimdilik aklıma bir şey gelmiyor ama montajdan sonra denemeyi düşünüyorum, bir şekilde çözüm bulmam lazım
 
DDC panosuyla beraber bir şekilde çözüm bulamaz mıyım? şimdilik aklıma bir şey gelmiyor ama montajdan sonra denemeyi düşünüyorum, bir şekilde çözüm bulmam lazım

DDC panosu dediğin durum bilgilerinin alındığı uzaktan müdahaleye olanak veren elektronik devrelerin bulunduğu pano. Elindeki şalt malzemeyle bir alakası yok.
 
Son düzenleme:
Ayrıca DDC panosu için gerekli kontakların bilgisini ve adetini iyi alın. Örneğin Kuru kontak bilgisi için kumanda pako şalterlerinin en az 2 kutuplu olması gerekir, Manuel-Auto seçeneği için 1-0-2 olması gerekir. MCC-DDC bağlantı şemasını isteyin MCC panonuzun hazırlığını ona göre yapın. Son dakika golü yemeyin.
 
sadece mks ler tutmuyor şimdilik sorun yok gibi
 
Malzeme tedarikçinize o kadar da nazınız geçsin iade edin dert etmeyin.
Doğru motor koruma salterlerinin akım ayar sahası motorun çektiği akımdan küçük olduğu için trip e giriyor ve panoda kırmızı fault arıza lamban yanıyor peki kontaktorlerin akımı motorun çekeceği güce göre secilmismi ve mcc de pakolarin da 1 no 1nc kontak ol ucak auto/manuel pozisyon tek hat projeyle takip edin elinizdeki mkş leri iade edip yenisiyle değiştirin başınız agrimasin kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst