MAS Diafon kapı şifresi

onr2011

Üye
Katılım
16 Eyl 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
Binamda bir masdp02hm modelinde bir mas diafon var. Acaba kapı şifresi nasıl değişiyor bilen varsa lütfen yazsın. Saygılarımla...
 
size panel takılırken yönetici şifresi söylemiş olmalılar.şifreniz bilyor iseniz yardımcı olabilirm
 
Binamda bir masdp02hm modelinde bir mas diafon var. Acaba kapı şifresi nasıl değişiyor bilen varsa lütfen yazsın. Saygılarımla...


ARKADAŞIM ÖNCELİKLE 1 E BAS C TUŞUNA BASILI TUT AYARLAR ŞİFRESİ DİYE BİR MENÜ GELECEK AYARLAR ŞİFRESİNİ GİR İLK GELEN MENÜ KARŞILAMA EKRANIDIR 9 UN ALTINDAKİ YUKARI OK TUŞUNA BAS SIRASIYLA DAİRE SAYISI İSİM LİSTESİ VE KAPI ŞİFRESİ MENÜSÜ GELECEKTİR ARA TUŞUNA BAS KAÇ ADET ŞİFRE KULLANILACIĞINI BELİRLE ARAYA BAS HANGİ DAİRENİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRECEKSEK O DAİRE NUMARASINA GEL ARAYA BAS YENİ ŞİFREYİ GİR ARAYA BAS C TUŞUNA 2 DEFA BAS PROGRAMDAN ÇIK ŞİFRE DEĞİŞMİŞ OLACAKTIR .

EĞER AYARLAR ŞİFRESİ DEĞİŞMİŞ İSE RESETLEMEK MÜMKÜNDÜR AMA GÜVENLİK SEBEBİ İLE BURADAN SÖYLEMEM UYGUN OLMAZ HANGİ ŞEHİRDE İSENİZ BYAZIN ORAYA EN YAKIN SERVİSİN NUMARASINI VEREYİM

KOLAY GELSİN :eek:
 
selam elektrikçiyim bir bina da mas şifreli kapı otomatiği var. şifreyi değiştirmek istiyorlar.yönetici şifreyi kaybetmiş. nasıl resetleriz bana söylersen memnun olurum.iyi günler.
 
Merhaba bu sornunun aynısı bizim binamızda da var yeni bir apartman dış kapı şifresi standart olduğu için herkez biliyor reklam dağıtanlar içeri girip reklam broşürleri bırakıyor filan bırakıyor. kapı otomatiğinin şifresini değiştirmem gerek nasıl ayarlar menüsünün şifresini bilmiyorum serviste çağırmak istemiyorum sonuçta bir ücret karşılığında geliyorlar. Resetleme nasıl yapılır konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
 
iyi günler bizde mas opesha diye bir zil var. yanlış daireyi arıyor ne yapmamız lazm
 
ben az önce değiştirdim. fabrika ayarlarının şifresi mevcutmuş onu kendime özel 4 haneli şifreyle değiştirdim. ayrıca basit olan kapı şifremizi de son derece zor bir şifreyle değiştirdim. bulunma ihtimali de böylece 1/9999 oldu. yani bulunma ihtimali 0.00010001 gibi bişiy (10 binde bir filan)
 
Merhaba arkadaslar sizlere bir sorum olacak mas gold serisi daireler arasi ses gitmiyor ariza nerde olabilir simdiden tesekurler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,329
Kullanıcılar
449,857
Son üye
Bluent

Yeni konular

Geri
Üst