MÜZİKSETİ AMFİ ÇALIŞTIRMA PROBLEMİ

gurci53

Üye
Katılım
27 Ara 2014
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
40
Merhaba... Kenwood müziksetinden söktüğüm stk entegreli harici amfi devresini kendi güc trafosu ile besliyorum fakat resimlerde de gözüken fiş girişinden bişeyleri aktif hale getirmem gerekiyor sanırım. çıkışlarında bulunan röleler de atmıyor dolayısıyla :/ ne yapmam gerek çalıştırmam için yardımı olursanız çok sevinirim iyi forumlar...o_O

daha detaylı resim isterseniz yüklerim...

BRDJ1j.jpg
7VM93W.jpg
rmZWb7.jpg
04mvQB.jpg
oYrGob.jpg
LY1kVZ.jpg
6l5ggl.jpg
6l5g49.jpg
ZA7roz.jpg
 
Merhaba.Benim çok merak ettiğim de neden bu şekilde tüm baskı devreleri dışarıda ve sanki deneme amaçlı gibi çalıştırma ihtiyacını tam olarak duydunuz? Kenwood müzik seti orijinal ve normal kutusunda iken (Tam montajlı iken) hiç çalışmıyor muydu? Orijinal besleme trafosu ile bağlantılarda bazı eksiklikler (Bazı geçme fişler boşta da görünüyor) var gibi görünüyor bu resimlerden.

Bir de Kenwood'un STK entegreleri özel soğutucusuna vidalı ve sıkı sıkıya bağlı değilken sakın besleme trafosuyla elektrik verip çalıştırmayın,fazla ısınarak (Entegrenin sıcaklık korumalı devre kesicisi de olsa buna hiç güvenmeyin) yanmasına sebebiyet de verebilirsiniz,buna mutlaka dikkat edin,bu çalıştırma denemeleri esnasında.

Kullanma kılavuzu varsa eğer buna bir göz atmanızda da büyük yarar vardır,son sayfalarda bir devre şemasının genellikle de yer alması lazımdır.Bunu bir araştırın,varsa da bu forumda paylaşın.Bu şekilde size daha kolay da yardımcı olalım.Kolay gelsin.
 
öncelikle parçayı sökmemin nedeni yegenimin (3 yaşında) teyibin ön panelini kırması, cd takılan yerin üzerinde oynayıp kırması :) hala calısıyordu fakat göze hitap etmiyordu.
odamda kullandıgım pıoneer marka oto teyp için kullanacagım. mid cıkışları haricinde sub çıkışını bu amfiye sürmek istiyorum. ( resimler net olsun diye sogutucuyu sökmüştüm)

netten buldugum klavuz bu http://manual.kenwood.com/files/B60-4428-00.pdf
teyp modeli XD-V828
 
kanal istanbul'dan daha çılgın bi proje bu.
ön paneli kullanmanız gerekiyor.panelin tamamını başka bir kutuya monte etmek zorundasınız.on-off,ınput gibi seçeneklerin tamamı ön panel üzerinden yapılıyor.iki kabloyu düz kontak yaparak çalıştırmak mümkün değil.
 
vuu yandık. öyle bişey söz konusu bile olmaz diğer parçaların tamamı çöpe atıldı.
ee ne yapıcam şimdi ben
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst