lpg devreye girince yakıt pompasına giden enerjiyi nasıl iptal ederim?

Bende böyle düşünüyorum. Adı geçen firma yurtta yer edinmiş sağlam diye bilinen biri(işin içinde değilim sadece duyduğum kadarıyla), sistemine bunu nasıl takmaz ekstradan sonradan dileyen taksın mantığı kurar? O halde eskik hatalı bi sistem, arkadaş da yazmış 2 kere pompa sorunu yaşadığını!
Hocam bir önceki iletimdeki linki inceleyin. mesutguvenc adli uyenin yazdigi cok mantikli geldi bana.Belkide pompanin hep devrede olmasi en mantiklisi.
 
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, bu konuda yapılabilecek ve malıyetı en ucuz role 12 volt ıle calısan ve nc kontağa sahip röleyi, bobin uçlarına kablo bağlayıp lpg elektro valfi girişine paralel bağlıyoruz, ardından benzin pompasına giden kablo uçlarından artı ucu bulup kesiyoruz , kesilen kablo uçlarına kablo ilavesi yapıp role üzerindeki normalde kapalı kontak ucu ıle ortak uca bağlıyoruz.artık araç çalıştığında benzınle çalışacak ve lpgye gectıgınde benzın pompasına gıden elektrık kesılmıs olacak. gecıkme ıslemıne bugüne kadar ki uyguladığım araçların hıc bırınde gerek olmadığı ıcın en ucuz yolu budur. bu işlemi yapmak gayet basit olup yapmak isteyen arkadaşlara kılavuz olsun istedim kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst