LED kumanda çalışmıyor

Katılım
31 Ocak 2015
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar merhaba konular araştırdıktan sonra en son 2013'te Bununla ilgili bir konu buldum ama oraya yazmak yerine Buraya yeni konu Açayım dedim . şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Çin den led sipariş etmiştik 50 50 RGB kumanda seti ile beraber geldi 10 metre olarak 10 amperlik trafo satın alıp bu trafoya bağladık Kumanda çalışmıyor gibi görünüyor sadece Mavi Işık veriyor .kumanda sistemini söküp 5 metre tek çipli LED e bağladığımda çalışıyor ama kendi ledine bağladığında çalışmıyor . bağlantı hatası yapmış olabilir miyim ne önerirsiniz ? kumanda ilk bağladığım yerde açıp kapatma fonksiyonu bile yerine getiremiyor sanki kumanda yokmuş gibi davranıyor
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst