Kuka Robot Programlama Yardım?

newrock

Üye
Katılım
25 Ocak 2008
Mesajlar
46
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar bende kuka robot var ancak nasıl br programla yapılması gerektigini bilmiyorum. internette bircok program var ancak bunlar hepsi demo, malesef full sürüm bulamadım.bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
birde robot krc32 kumanda paneli bunu nasıl kullanabilrim? bunun kullanma kılavuzu varmı veya sizin kısa bir anlatımıız mümkünse türkçe.bu konuda yardımlarınız bekliyorum.
 
KUKA.OfficeLite KR C V5.4 KUKA.Sim Pro 2.1 var fakat demodur,
internet ortamında full sürüm bulamassın.
 
evet haklısınz internette bulamadım ancak bana bu cihaz hakkında döküman kullanma kılavuzu v.b. bulabilirmisiniz.krc1 kontrol paneli bulunmaktadır cihazda.
 
KUKA ROBOT EĞİİMİ Basic Robot Programming
 
ya istersen çok daha fazlası var ama mail vs.. ile gitmez birkaç gb ,lık veri
ama bunlarda giriş seviyesi için yeterli
 
yolladıgınız dosya için teşekkürler ancak krc2 için benim cihaz krc1, aslında bana en önemli olan yazılım mümkünse bana yazılım gönderin eger internetle gelmez ise irtibata gecelim, başka yöntemlr ile halledelim derim.
 
proglamlama programına gerek yoktur, dediğiniz programlar sadece kapsamlı ve büyük projelerde kullanılır , bu programları sadece ofice ortamında çalışan tasarımcılar kullanır ve öğrenmesi robot programlamayı öğrenmekten daha fazla zaman alır (robcad (180.000euro tüm robotlar için)
(kukasimpro (5-10.000 euro yalnızca kuka için) (famous 10-15.000 euro birkaç marka)

kısacası bu programlar içerik ve modullere göre de fiyatları oldukça pahalıdır, elinizde olan robotu,dökümanları kullanarak ve uzman kişilerden teknik destek alarak da bu işin altından kalkabilirsiniz,

Rotsis Robot Otomasyon Sistemleri Ltd. Şti.
 
Eğer amaç otomasyon değil de robot ile 3 boyutlu işleme yapmak ise Tüm Robotlar için PowerMILL Robot Interface ile bunu yapabilirsiniz.

Saygılarımızla
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,910
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst