Kontaktör , Motor Koruma Seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turan35

Üye
Katılım
20 Ağu 2014
Mesajlar
165
Puanları
1
Yaş
35
Merhaba arkadaşlar , biliyorum her yerde vardır bunlar ama bir konuda yardımlarınızı bekliyorum. Kontaktör ve motor koruma seçimlerinin motora göre seçimi nasıldır ? Matematiksel hesabı varsa yardımcı olabilir misiniz ? Bu konuda ayrıntılı bir sunum hazırlayacağım.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Forumda bile mobbing yapıyorlar arkadaş ne kıymetliymiş bilgi :) bizimde 60 yaşında bir elektrik mühendisi vardı bundan önce çalıştığım yerde bişey sorardım e internette yazıyor . Abi gerilim düşümü hesabını nasıl yaparız ? E onun hesabı yapılmış var zaten. Megep dosyaları ( şahsi fikrim ) laf üretmek için yararlı ama içi boş bir şoka yaramaz. Ayrıca forum bu sormak için var cevaplamak istemiyorsanız ya da bilginizi kendinizde tutmak istiyorsanız saygı duyarım. ama burda sorduğumu bilmeyip ahkam kesilmesine de müsade etmem . Herkes aynı mükemmel reaksiyonu aynı sabırı ve aynı araştırma becerisini gösteremeyebiliyor. fahri yatiş abi uygulamalar için teşekkür ederim.
 
Vice versa :D
 
:D Bu laflara sadece gülerim... Ben hiç birşey bilmiyorum arkadaş tamam mesajımıda siliyorum... Sana hayırlı işler... Sen bu kafayla gidersen... neyse :D
Gücenmemelisiniz kırmızı top hikayesini anlatırken veya alakasız bir megep dosyası paylaşırken benim gücenebileceğimi düşünmediniz. Çok basit bir soru sordum. Evet araştırılarak öğrenebilir diye de belirttim. Ama şuan için ayrıntıda boğulmak istemiyorum. Yazmasaydınız neden yazmadınız demezdim (çünkü sadece bura bağımlı yaşamıyorum başka yerlerden de bakıyorum ) emin olun . Saygılarımla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,296
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst