Kombiden anlayan arkadaslar. ( Vaillant kombi bar ayari hk.)

HarunK

Üye
Katılım
11 Ocak 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
arkadaslar vailant marka kombim var. dun gece kendi kendine calismayi durdurmus. internetten biraz arastirdim ve bar seviyesinin normalin altinda oldugunu gordum. normalde 1.5 kadar olmasi gerekiyormus. benim kombide ise 0.6 bar. ara sira 5 e dusuyor 5 e dusuncede kapaniyor. bari yukseltmek icin su giris vanasi olmasi gerekiyormus ama benimkinde bitek su cikis birde gaz giris vanasi var. yani su giris yok ne yapabilirim? kombi tipi burda
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Tesisatta vana olmadığından emin misiniz?İlk başta suyu nasıl doldurdular kovayla mı?
vana olmadığına eminseniz:
bir noktadan su hattını açın (petek girişi olabilir.)buradan tesisatçı pompası ile istenen basınca kadar su basın.pompa bulamazsanız ve şehir Şebeke basıncınız uygunsa bir hortumu bağlayarak su basabilirsiniz.
 
işin çok kolay.kombinin altında ufak bir vana olması lazım purjör vanası gibi onu aç bu arada manometreyi takip et basınç 1 bar olduğunda kapat.işlem tamam.
 
...............................
bir noktadan su hattını açın (petek girişi olabilir.)buradan tesisatçı pompası ile istenen basınca kadar su basın.pompa bulamazsanız ve şehir şebeke basıncınız uygunsa bir hortumu bağlayarak su basabilirsiniz.

Sn alidemir ; siz hiç kombi (kullanmadı....)affedersiniz yakından görmedi iseniz yorum yazmak için kendinizi zorlamayınız....

Kanja ardaşımız kombiye su takviyesi olayını yeterince anlaşılır olarak anlatmış...
 
kombinizin modelini yazsa iseniz veya panelini tarif etseydiniz nokta atışı nereden dolduralacağını yazardım. Ama size bir ip ucu kombiye alttan giren vanalı boruların iç kısmında olanı (genelde daha ince olur 1/2") su giriş borusudur. O boruyu takip ettiğiniğinizde kombinin içine doğru beyaz başlıklı bir mini vana veya bakır malzemeden yapılmış dikdörtgen bir parça bulunur ortasında büyük bir düz tornavidanın gireceği yer mevcuttur. Eğer oraya giren orjinal anahtarınız yoksa düz tornavida ile su basabilir veya bahsettiğim beya vanayı kendinize doğru açıp su takviyesi yapabilirsiniz.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst