Koşu Bandı DC Motor

motor 180 volt dc direk çalıştırmak için 220/110 çıkışlı 10 A buda demektırkı 110 watt trafo bence mantıklı değıl en uygunu koşu bantlarının motor surucusunden tedarık edıp devir kontrollu olur torna için istedığın gıbı devrını ayarlıyabılırsın ben şahsen bahsettığımı yaparım trafo zaten aynı malıyet tutar ustelık devir sabıt onu yapmam
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Varyak sardırıp çıkış gerilimini köprü diyot ile doğrultup kullanmanız en kolay yöntem. 180 Volta gelince mekanik önlem alırsınız, böylece varyağın ayar kolu daha fazla dönmez. Sn.zeybek en basit çözümü size önermiş.

Varyakta çıkış gerilimi izole değildir bu nedenle çıkış uçlarına kesinlikle elle temas etmeyin. Kutulu olarak alın, köprü diyot bağlantısı, soğutucu bağlantısı ve izolasyonu uzman bir elektronikçiye yaptırın. Varyak için yedek kömür istemeyi unutmayın, bobinaj işi yapan yerlere sardırırssanız daha uygun olur. İnternette bir sürü firma bulabilirsiniz varyak ve trafo saran.

Saygılar...
Öneriler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,104
Mesajlar
914,994
Kullanıcılar
449,803
Son üye
ERSEDAT

Yeni konular

Geri
Üst