Klimaların beslemesinin dengesiz olması

Simdi internetten baktim.airfel e1 arizasi kompresor yuksek basinc hatasi olarak gorunuyor.siz nereden baktiniz peki voltaj hatasi oldugunu...
Daha once de soyledigim gibi sizinde cok iyi bildigniz uzere gerekli voltaj olcumlerinin yapilip oglen veya aksam saatlerinde buraya yazilip ona gore degerlendirmek gerekir...siz de sadece verilen bilgi dahilinde hareket ediyorsunuz ama bence ilk asama da regulator almak dogru bir hareket olmauacaktir..orada iki tane yan yana cihaz var.ikisi de auni anda mi verdi bu e1 arizasini?..ayni besleme hattina mi bagli bu cihazlar..?..ayni hatta bagli ise tek tek deneme sanslari yok mu..?..cihazlar inverter degil ayrica..kalkis akimlari yuksek.alinmasi planlanan regulator bu nedenle maliyetli olacaktir..bence sizin gidip oraya dogru bilgiler alip ona gore hareket etmeniz gerekir..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Hiç kimse yazmamış ama klimaların beslendiği fazlar dengeli yüklenmiş durumda mı acaba ? Nötr kesiti ne alemde ?
 
Düşük gerilim kaynaklı arıza olduğunu düşünüyorsanız diğer yüklerin devrede olmadığı bir zamanda klimaları çalıştırmayı deneyiniz.

Bazı elektronik eşyalar elektrik git-gel yaptığındada düşük gerilim hatası verir. Bunuda dikkate alın.

Saygılar....
 
Airfell klimalar genellikle e1 hatasını sık sık vermekte bunun birinci nedeni gaz eksikliği ikinci nedeni dış ünite kondenserinin kirli olması üçüncü nedeni ise klimanın dış ünitesinin direk güneş ışınlarına maruz kalması.gerilim düşmesinden dolayı e1 hatası vermez yukarda saydigim sorunlar tespit edilip giderilirse klima soğutacaktır.....!
 

Forum istatistikleri

Konular
127,957
Mesajlar
913,907
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst