Klima santrali

Konu hakkında istenilen bilgileri doğru ve tam şekilde veremiyorsunuz. Biraz daha dikkatli okuyup madde madde istenenleri verirseniz size daha kolay yardımcı oluruz.

Yukarıda vermiş olduğunuz bir aktüator motorunun elektriksel bağlantı şemasıdır.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Aslında bu sorun çoğu yerde var.Kisacasi sistemde 3 yollu vananın tamamen kapanmaması ve santralin gecede kapanmaması
 
Arkadaşlar bir kantin kiraya verilecek ;180 kW lık debisi de 13200 m3/h olan klima santrali için kira bedeli yani ısıtma soğutma için ne kadar para alacağımızı nasıl hesaplarız
 
konuya cevap veren arkadaşların bataryanın patlamaması için verdikleri bilgiler doğru fakat konuyu açan arkadaşın sorunu hiç bataryası patlamadığına göre don termostatının yeri ve kalitesi. çok soğuk bölgelerde don termostatı santralin için monte edilmeli. sıcak soguk batarya arasında müdahale kapağı yoksa (ki kesin yoktur) mümkünse damla tutucunun olduğu kısıma. ve biraz paraya kıyıp siemens don termostatı ile değiştir.
 
Sıcak bataryasımı önde soğuk bataryasımı...bizim işletmemizde ben soğuk bataryasını öne alarak bu problemi çözdüm. Kışın soğuk bataryasının vanalarını manuel olarak açıp sirkülasyon motorunuda devrede tutuyorum. Böylelikle hem ön ısıtma gibi oluyor hemde soğuk bataryası donmuyor. Zaten donarsa büyük ihtimal patlar...Buna dikkat etmek lazım..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,820
Kullanıcılar
449,593
Son üye
purplelake

Yeni konular

Geri
Üst