Kaizen Isıtma Sistemleri

Katılım
16 Eyl 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
43
Kaizen Isıtma Sistemleri

Kaizen Isıtma Sistemleri ve Mühendislik 1995 yılında kurulmuş olup servis, eğitim, ürün tasarımı, üretim ve yeni ürün geliştirme konularındaki on yıllık tecrübe birikimiyle endüstriyel ve yapısal alanlarda birçok uygulama gerçekleştirmiştir.

Kaizen Isıtma sistemleri ana faaliyet alanı olarak Kök Isıtma ( Sera Otomasyonu) Heat Tracing (ısı izleme) ve buzlanmayı önleme sistemlerini benimsemiştir.

Kaizen olarak üretimde kaliteyi geliştirmeyi amaçlayan, sonsuz mükemmele ulaşmak için yapılması gerekenlerin itinalı bir şekilde uygulanmasını hedefleyen; ürünün, sürecin ve hizmetin sürekli iyileştirilmesi, geliştirilmesi yeni yöntemlerin araştırlması üzerine odaklanan firmamız her yıl büyüyen bu pazarda bölgesel bayilikler vererek daha iyi ve hızlı hizmet sunmak için yatırımlarına başlamıştır.


Sizleri dinlemekten sıkılmayarak sorunlarınızı iyi anlayıp analiz ederek çözüm yöntemlerini araştırmayı ön plana çıkaran metadolojimiz ile teknolojik hizmet sektöründe de en iyiler arasında olmayı hedeflemekteyiz.

Kaizen kelime anlamı olarak sürekli gelişme ve yenilenme anlamlarına gelmektedir. Kaizen Isıtma Sistemleri olarak sürekli kendimizi yeniliyor ve sizlere yeni hizmet alanlarında hayatınızı kolaylaştırmaya çalışıyoruz.
Kaizen Esnek Isıtma Sistemi :

Özel olarak dizayn edilmiş ısıtıcı kablo ve ısıtıcı şilteler ile, akıllı kontröl ünitesi, güç kontrol birimleri ve sensörlerden oluşan bir bütünü teşkil eder. Sistemin amacı; belirlenen hedef alanda istenen ısı değerlerinin temin edilmesidir. Esnek ısıtma sistemlerinin geniş bir kullanım alanı vardır. İster bir mekan ısıtması, ister kar ve buz eritme amaçlı, isterse proses ısı izleme sistemleri... bu örnekler sayısız bir şekilde çoğaltılabilir.

Sitemizde ana konular halinde bu örnekleri sıraladık. Belirtilen konuların dışında, özel uygulamalar olursa lütfen bizimle irtibata geçiniz. Kaizen Isıtma Sistemleri, ısıtıcı kablo ve ısıtıcı şilte üretimi ve uygulaması üzerine odaklanmış ticari bir kuruluştur.



Projelendirme :

Isıtma sistemini tasarlarken ; öncelikle, dış ve iç mekan, hava koşulları, izolasyon değerleri, istenen ısı ve güç ihtiyacı, mühendislik yazılımları ile biçimlendirilir. Bilgisayar ortamında çizilir ve Simulasyon programları ile simulasyonu yapıldıktan sonra, projeye uygun ısıtıcı kablolar imal edilir. Gerekli kontröl üniteleri ve kontröl panoları hazırlanıp sahaya sevk edilir.



Otomasyon Sistemleri :

Isıtma ve serinletme sistemlerinde, optimum koşulların sağlanması için, sistemlerimizde PLC kontröl üniteleri ve ortamdan gerekli sıcaklık, basınç, nem, rüzgar şiddeti, kar ve buz oluşumu gibi değerleri sensörler vasıtası ile alarak, yazılım ortamında bu değerleri değerlendirip, gerekli yükü sürme işleminde kullanılan tüm dijital cihazların tasarımı, hazırlanması ve yazılımı çoğunlukla bünyemiz dahilinde yapılmaktadır.

Tüm bu otomasyon çalışması, bünyemiz dahilinde yapıldığından, sistem entegrasyonunda sorun yaşanmamaktadır. Uygulama esnasında yaşanan sorunlarda, donanımda ve yazılımda değişiklik, sahada yapılıp; tüm donanım stoklarımızda yedekli olarak bulunmaktadır. Acil durumlarda gerekli donanım, stoktan sahaya derhal sevk edilir. Bizce bu önemli bir üstünlüktür.



Kaizen Serinletme Ürünleri :

Serinletme Sistemleri, öncelikli olarak Sera Otomasyonu'nun bir kolu olarak oluşturuldu. Yapılan deneysel ve pilot çalışmadan etkinliğinin ve faydasının oldukça fazla olduğu kanıtlandı. Edinilen sonuçlarda , sistemin açık alanda uygun bağıl nem oranlarında ortam sıcaklığını 10-12 derece düşürdüğü gözlemlendi. Kaizen CNC otomatta, püskürtme memelerinin tasarım ve üretimini gerçekleştirip, dışardan hazır temin ettiğimiz düşük debi, yüksek basınçlı pompa ile , kendi bünyemizde hazırladığımız kontröl ünitesi sayesinde proje bazında hizmet vermeye hazırız.
 

Ekli dosyalar

  • 3888581161_46b6f15024_o.jpg
    3888581161_46b6f15024_o.jpg
    41.9 KB · Görüntüleme: 10

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,479
Kullanıcılar
449,893
Son üye
bozwolf

Yeni konular

Geri
Üst