Kael Yeni VARkombi-18-pc Kullanım Klavuzu

Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Kael mühendisliği öncelikle tebrik ederim...

Inanın ürün çok güzel biraz inceleme fırsatım oldu ..özellikle reaktör bağlama seçeneğiy ürün mükemmelleşmiş bu cihazla artık ne reaktif nede kapasitif ceza gelmesi çok zor bu cihazı kullanacaklara ...........

Herkeze kolay gelsin...
 
Merhaba arkadaşlar bu yeni ürünü sadece şönt reaktör ihtiyacı olan sistem için de kullanabilirmiyiz. teşekürler.
 
sanırım evet ama tam bir bilgim yok ama çalışma sistemini düşünürsek evet kullanılır ama 3 kademe kullanılıyor daha geniş bilgiyi kael den alsan iyi olur...
 
sadece şönt reaktör ihtiyacı olan sistemde de kullanabilrsiniz.şönt reaktör bağlamak için kademe sınırlaması yoktur istediğiniz sayıda bağlayabilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için kullanım klavuzunu incelyebilir yada direkt bizden bilgi alabilirsiniz.
 
Kompanzasyon sistemlerinde analiz ve hasap ne kadar önemli ise reaktif güç kontrol rölesinin de çok iyi şeçilmesi gerektiğini düşünüyorum bu sebebten dolayı kael in VAR 18 PC modelin çok iyi düşünülmüş bir ürün olmakla beraber kompanzasyon bilgisi az olan kullanıcılara daha aydınlatıcı bilgi olanağı sağlıyor.ayrıca ekran süper olmuş tebrikler KAEL.
 
sağolun beğendiğiniz için gerçekten süper bir röle oldu.Kullananlar da sağolsun ,uygulama yapan her kullanıcımızdan teşekkür maili alıyoruz sınırları dahada aşağı çektiği için.
 
Semih bey merhaba
Türk Telekom Acıbadem'den İbrahim
Röleniz güzel olmuş ama...!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst