kacak akimlarin hepsi atiyor.

bayram07

Üye
Katılım
21 Ocak 2016
Mesajlar
33
Puanları
1
Yaş
30
Arkadaslar okulda calisiyorum 4 yillik bi bina.her katinda kat panolari olan bi bina...haliyle her sinifin her labratuvarin kacak akimlari sigortalari ayri...sorum su olucak gun icinde farkli zamanlarda 1 defa kacak akimlarin hepsi atiyor ve hepsi ayni anda atiyor eger attigi sirada yakindaysam yada elektrik odasinda calisyo oluyosam kaldirmaya caliyorum tutmuyor.yaklasik 15 sn. Suruyo sonra kaldirabiliyorum...sebeb sizce nedir.?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
aynı anda attığı zaman o esnada okulda devrede olmayıp ta devreye giren bir cihaz dikkatinizi çektimi hiç.
 
büyük ihtimalle kak rolelerinin nötr çıkışlrı birbirleriyle bağlantılı bir bölgede olan arıza birbirlerini tetikliyor. kak rolesi nötr çıkışlarını incelemek gerekir.
 
Bu günlerde havalar yağışlı. Yakın noktalara yıldırım düşmesi yada benzer bir olay oluyor olablirmi?
 
Vurkaç Boksör Ustaya katılıyorum. Devlet dairelerinde marka verilemeden iş yatırıldığı için müteahhit en ucuz malzemeyi kullanıyor. Bu da ister elektrik ister su ister aklına gelen ne donatım malzemesi olursa olsun ileri ki zamanlarda sıkıntı çıkarmaya başlıyor. Benim tavsiyem amirlerine söyleyip kendi imkanlarınızla kaliteli KAR alıp en azından birini değiştir sonrasında eğer değiştirdiğin atmıyorsa hepsini değiştirmeni tavsiye ederim.
 
Marka orjinal schneider tum kacak akim sigortalar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst