Kablo Seçimi Hakkında

Katılım
23 Kas 2014
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba arkadaşlar evimdeki buattan 25 metre uzaklıktaki regülatöre kablo çekmek istiyorum. Fakat amper ve watt kaybı olmamalı bunun için hangi kabloyu kullanmalıyım önerileriniz nedir ? Regülatörde 3.5 kva yakın elektrik kullanılacak dışı korumalı bir kablo olursa iyi olur ben 3x2.5 antigron kablo buldum işimi görürmü ?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
25 metre gıdecek, 25 metre gerı gelecekmi, orada tuketimmmi olacak. Orada kalırsa, 2.5 mm yeter, gerı dönecekse 4mm. secmekde fayda var.
 
25 metre gıdecek, 25 metre gerı gelecekmi, orada tuketimmmi olacak. Orada kalırsa, 2.5 mm yeter, gerı dönecekse 4mm. secmekde fayda var.
Hayır sadece Şebeke elektriğini gönderip regülatöre girip regülatörün bulunduğu noktadaki cihazlara dağıtılacak. Geri dönüş yok
 
3x2.5 yeterlidir.
 
Merhaba oturduğum sitede internet kullanmaktayım fakat hatta kısa devre var ve telekomun santralinden ev uzakta ve hattı sizin çekmeniz gerekiyor dediler.. Bende yeniden kazıp hattı yenileyeceğime fakat duvar kenarından kabloyu yapıştırsam sıkıntı yaşar mıyım? Yaklaşık 100 metre mesafeden çekilecek hat. Kaliteli 2 telli kablo var mıdır acaba kış ve yaza dayanacak dışarı şartlarda ? Duvar dibinden kimyasal dübel ile yapıltırsam bıraksam nasıl olur?
 
Bana gelen hatta kopukluk var 100 metre kazıp hattı çekmek sıkıntı.. Bundan dolayı da dışarıya yapıştırma 2 telli telefon kablosu koyayım dedim fakat yağmur ve güneşe maruz kalacak sağlam dayanıklı bir kablo arıyorum.. teşekkürler
 
hattı siz nasıl çekiyorsunuz ki, Telekom bina ana dağıtım kutusuna kadar çekmek zorunda, oradan sonrasına karışmaz.
 
Telekom kendi sokak dağıtım kutusundan senin bina, site ya da müstakil evine, hiç farketmez, ana dağıtım kutusuna kadar hattı getirmek zorunda, getirmiyorsa şikayet et.
 
sizin daire dağıtım kutusundan, bina ana giriş kutusuna karışmaz, o size ait, ama onu da ölçüp-kontrol etmek de onların görevi, kendi hattında bir arıza olmadığından emin olmak için...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,146
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst