Kaçak elektrik

sayin uzman bir elektronik sayaca elektromanyetik dalga gonderirsek neler olabilir sizce ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Az yazmayacağını tahmin edebilyoruz bunun dışındaki alternatiflerin çokta önemi yok.
 
sayacin hic yazmamasina sebep olabilirse onemli oluyor.
 
Sadece ososun degilsayacınnda eksikyazmasını sağlıyor optik porttan sayacın geçmişine bakıyoruz sayaç herşeyi mormal göstrtiyor
Soruyu soran kişinin şikayeti uzaktan okumada ve tüketimde az yazmaydı.%20 Mevzusu.

Jummer ile ancak ana merkeze veri iletişimi engellenebilir sayacın kendisinin endeks yazmasına engel olacak mertebede bir manyetik alan oluşturamaz bu mıknatıs v.s. işlemlerle yapılmaya kalkılsa sayacı bozar diye düşünüyorum.
Şahsi fikrim sayacın az yazması için yapılan üçkağıdın devreye alınırken uzaktan takipte bunun anlaşılmaması için jummer'ı kullanıyorlar. Yani birnevi kılıf, örtpas etme aracı.
 
Son düzenleme:
Eskisi gibi elektromekanik sayaçlar yok , kombi sayaç elektronik sayaç sayacın dijital ekran kısmı hariç büyük kısmı panonun örtü plakası altında. Ben böyle bir duruma ihtimal vermiyorum.
Ben sizin yerinizde olsam panoda tadilat var diye girer pano içine bir analizör gizleyip 1 hafta sonrada dakika dakika tüketim dökümlerini inceler karşılaştırırdım.
Yeni nesil Kompanzasyon röleleri tüketimleri kaydediyor onada bakmakta fayda var.
 
Son düzenleme:
farklı marka bi sayaçla daha cok veriye ulaşabilirsin elektromed ile bir yere kadar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst