kaçak akım rölesi iptali

Niye uğraştırıyorsun adamı, prizdeki fazı bulup soksun parmağını daha iyi.


Sen o at gözlüklerini çıkar çıplak gözle etrafına bak. Yazımın tamamını okursan niyetim anlaşılır. Ama sen sadece bi kısmını kesip buraya yapıştırırsan insanları yanıltabilirsin. Onun yerine bildiklerini paylaşsaydın daha iyi olurdu. Ben kimseye parmağını oraya buraya sok demedim. Neyin peşindesin. Burası çok büyük bi okul. Sen iyi niyetli değilsin.
 
Son düzenleme:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhaba ben antalyada yaşıyorum malum burada aşırı nem var benim evimde yangın koruma rölesi var yani atıp duruyor ama mesela klima açık ışık açık atınca 1 saat falan bekleyince anca kendine geliyor ve 1 saat daha kullanabiliyorum ne yapmalıyım röleyi iptal etsem bi sorun yaşar mıyım lütfen yardım edin:(
Kaçak akım röleniz çalıştıktan bir saat sonra atıyorsa Kaçak akım arızalanmış olabilir.Evinizde buzdolabı ve klimada var anladığım kadarıyla!Klima ve buzdolabı gibi cihazlar kaçak akımın atmasına neden olabilir!Bu nedenle kaçak akımınızı kaliteli bir marka ile değiştiriniz.Ancak kaçak akımın serileri vardır. Motorlu elektrik devrelerinde güvenli kullanım için hem kaliteli hemde motorlu elektrik devrelerinde kullanılan seri den elektrikçinize taktırınız.@REZiSTANS arkadaşımız bildiğim kadarıyla antalya da yaşıyor belki size yardımcı olabilir bu konuda

Sent from my HUAWEI P7-L10 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 

Forum istatistikleri

Konular
128,129
Mesajlar
915,278
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst