k12s soru

gardenosi

Üye
Katılım
27 Eki 2008
Mesajlar
41
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar merhaba plc program konusunda pek fazla bilgim yok sorum ise söyle bir adet ls k120s var buna analog modül bağlı 4 adet inverterde modbus 485 üzerinden haberleşiyor bir adet hız potansı var V0 kanalından 0-10 volt alıyor potansı sıfır konumuna ceksek bile inverterler min. frekansta dönmeye devam ediyor benim istediğim potans -0- konumuna alındığında inverterler komple dursun bu potans set değerini min. cekmem lazım yardımcı arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
İnvertör üzerinden minimum çalışma frekansını 0'a çekmelisin. Sorun PLC ile alakalı değil bence. İnvertör parametreleri ile oynayarak düzeltebilirsin.
 
İnvertör üzerinden minimum çalışma frekansını 0'a çekmelisin. Sorun PLC ile alakalı değil bence. İnvertör parametreleri ile oynayarak düzeltebilirsin.
Yanlış !
Minimum çalışma değerini 5-10 HZ ayarlaki parazit değerleriniz sürücüye frekans ataması yaptırıp istenmeyen zamanda çalıştırmasın.
Analog girişlerdeki dalgalanmalar sizin
*analog çevriminizin katsayılarına
*redüktörün (varsa) çıkış devirnin dalgalanmasına
*kompleks sitemlerde asimetrik örtüşmelere.
*başlangıç (hot start) değerlerinin farklı niceliklerde olmasına sebep olur.

*** Atladığım mevzular olabilir...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,129
Mesajlar
915,277
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst