Köprü diyotun + ve - uçlarını bulamıyorum..

Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Bağlantı uclarına dikat et Soketleri aynı yönde olan 2 tanesi artı ve eksi diğer 3 adet aynı yönde olan söketler r.s.t faz olabilir.
 
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. sizlerede kolay gelsin.

Sn. enginoz,doğrultmayı tek fazla yapacaksanız eğer,bendeki olan ve sizde de olan tek fazlı bir köprü diyodu,3 fazla doğrultma yapacaksanız eğer,direk sorduğunuz bu 3 fazlı olanını kullanmalısınız.Çok sağolsunlar,devamlı kullanan üyelerimiz bu 5 bacak olayını aydınlattılar bizlere,çok da teşekkür ediyoruz kendilerine.Bağlantı şeması 3 fazlı olanın kendi (aşağıdaki) datatsheetinden bağlantı ayakları zaten tam olarak da belli oluyor.Oradan bakıp direk 3 faz ve + , - uçların bu bağlantısını yapabilirsiniz.Elinizde bir de 2 adet tek fazlı köprü diyot varsa eğer aşağıdaki bağlantıyla 3 fazda yine kullanırsınız.Sn. ŞEF'imiz ve sn. saftilki forumda böyle yaparak 3 fazlı rüzgar türbininden doğrultmayı bu bağlantıyla yapabilmişlerdi.Kolay gelsin.

ZLPAR3.gif


http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/101262/IXYS/VUO36-16NO8.html
 
Sorunu çözdüm arkadaşlar yardımlarınız için teşekkurler. Ayırdığınız vakit için ayrıca teşekkür ederim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,526
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst